خیران میاندوآبی مشارکت در ساخت ۱۴ باب کلاس درس را تقبل کردند

خیران نیک‌اندیش میاندوآبی با امضای تفاهم‌نامه مشترکی با اداره آموزش و پرورش در اقدامی خداپسندانه مشارکت در ساخت ۱۴ کلاس درس و خوابگاه شبانه‌روزی دخترانه در مناطق محروم این شهرستان را تقبل کردند

خیران نیک‌اندیش میاندوآبی با امضای تفاهم‌نامه مشترکی با اداره آموزش و پرورش در اقدامی خداپسندانه مشارکت در ساخت ۱۴ کلاس درس و خوابگاه شبانه‌روزی دخترانه در مناطق محروم این شهرستان را تقبل کردند
حسام شیرازه محبت، فرماندارویژه شهرستان میاندوآب‌ : توسعه فضاهای آموزشی با کیفیت به ویژه در روستاها در کاهش و مقابله با پدیده‌های اجتماعی از جمله مهاجرت، بیکاری و ارتقای سطح آگاهی تاثیر بسزایی دارد

به گزارش روابط عمومی فرمانداری میاندوآب؛ حسام شیرازه محبت، فرماندارویژه شهرستان میاندوآب‌ در جلسه شورای آموزش و پرورش این شهرستان گفت: توسعه فضاهای آموزشی با کیفیت به ویژه در روستاها در کاهش و مقابله با پدیده‌های اجتماعی از جمله مهاجرت، بیکاری و ارتقای سطح آگاهی تاثیر بسزایی دارد.

حسام شیرازه‌محبت با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه آموزش و پرورش میاندوآب‌ با خیران در احداث ۱۴ کلاس درس در چهار روستای این شهرستان افزود: نبود زیرساخت‌های اولیه در روستاها از قبیل فضای آموزشی، موجب مهاجرت روستاییان به شهرها می‌شود که به تبع آن حاشیه نشینی و آسیب‌های اجتماعی نیز افزایش می‌یابد ولی با وجود فضای آموزشی مناسب از این مشکلات کاسته می‌شود.

وی بیان کرد: ساخت مجتمع شبانه‌روزی دخترانه در روستای "نختالو" در بخش باروق نیز با زیرپوشش قرار دادن دانش‌آموزان روستاهای اطراف این بخش، علاوه بر ارتقای سطح آموزش دختران در مباحث دیگری از جمله عدم ازدواج زودهنگام آنها اهمیت زیادی دارد.

مدیر آموزش و پرورش میاندوآب‌ نیز در این جلسه گفت: هم‌اکنون در این شهرستان ۳۴۲ مدرسه با هزار و ۷۰۶ کلاس درس وجود دارد که با وجود مشارکت خیران و دولت در امر مدرسه‌سازی پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، همچنان ۲۰۰ باب مدرسه در میاندوآب نیازمند تخریب و بازسازی است.

بهروز تقی‌نژاد با بیان اینکه این تفاهمنامه گامی بزرگ در جهت توسعه فضاهای آموزشی این شهرستان است، گفت: این مدارس در روستای "یلک‌لو" با چهار کلاس درس، روستای "چای‌قطار" با سه کلاس درس، روستای"قره‌بوغاز" با یک کلاس درس و مدرسه شبانه روزی دخترانه در روستای "نختالو" ساخته می‌شود.

وی با بیان اینکه ساخت این مدارس به ۱۵ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد افزود: پنج میلیارد ریال از این مبلغ را خیران تقبل کردند و مابقی نیز از محل اعتبارات دولتی تأمین می‌شود.

مدیر آموزش و پرورش میاندوآب‌ گفت:در حال حاضر ۱۵ باب مدرسه با ۷۵ کلاس درس به صورت خیرساز و مشارکتی در این شهرستان در حال ساخت است که به طور میانگین از پیشرفت‌ فیزیکی ۵۰ درصدی برخوردار است.

تقی‌نژاد با بیان اینکه از این تعداد هفت مدرسه با ۴۵ کلاس درس به طور میانگین از ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی برخوردارست افزود: پیش‌بینی می‌شود سه باب مدرسه و یک سالن ورزشی طی دهه فجر در این شهرستان به بهره‌برداری برسد.