معاون استاندار آذربایجان غربی؛

امنیت غذایی جزو مولفه های اول استقلال یک کشور است

امنیت غذایی جزو مولفه های اول استقلال یک کشور است
معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار آذربایجانغربی در آیین بهر برداری از یک مرکز بوجاری بذور غلات و حبوبات در شهرستان میاندوآب، با اشاره به اهمیت بخش کشاورزی در تأمین امنیت غذایی گفت: امنیت غذایی جزو مولفه های اول بحث استقلال یک کشور است و اگر در این زمینه برنامه ریزی نداشته باشیم قطعاً تمام اقدامات ما عقیم خواهد ماند.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری میاندوآب؛ جعفر ذوالفقاری اضافه کرد: یکی از بحث های مهم در سلامت و امنیت غذایی رصد و پایش داده هاست. آمار و داده های کشاورزی پایه و اساس برنامه ریزی های اصولی و تصمیم گیری ها در حوزه امنیت غذایی است.

وی ادامه داد: باید در راستای توسعه بخش کشاورزی و صیانت از امنیت غذایی، تلاش کنیم فعالیت کشاورزان و مدیران بخش کشاورزی در عرصه های تولید منجر به تولید محصولات کشاورزی مطابق با استانداردها و برند مورد قبول نظام بین الملل باشد.

معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر عنوان کرد: هفته دولت سرفصل جدیدی را برای دولتمردان ایجاد می کند که با تأسی از عزم راسخ، اخلاص عمل و ارتباط دقیق و بسیار مردمی این شهیدان خدوم که در دلها و اذهان مردم برای همیشه ماندگار شدند، با گام های استوار در مسیر انقلاب و توسعه اقتصاد کشور حرکت کنند.

این مقام دولتی اذعان داشت: تمام اقدامات دولت متناسب با نیازهای مردم است و عزمی که دولت سیزدهم در مسیر خدمت به مردم برای رفع چالش ها و کاستی های موجود در حوزه های مختلف راسخ کرده است منجر به بهره برداری از طرح های کوچک و بزرگی شده است که امروز شاهد بهره برداری از آنها در نقاط مختلف کشور هستیم.

ذوالفقاری یادآور شد: استان آذربایجانغربی یکی از زیرساخت ها و ظرفیت های عظیم بخش اقتصاد کشاورزی کشور است و مردم عزیز این استان با اشتیاق کامل در این عرصه ها، در زمینه تولید محصولات کشاورزی بصورت شبانه روزی تلاش می کنند‌ و دولت نیز در این خصوص با حمایت از تولیدکنندگان و کشاورزان نقش مدیریتی ایفا می کند.

وی تصریح کرد: شهرستان میاندوآب با ظرفیت تعیین کننده خود در بخش کشاورزی به عنوان قطب توسعه کشاورزی در جنوب استان قلمداد می شود که نقش محوری برای خود استان و ظرفیت هایی برای پاسخ گویی به نیازهای خارج از استان دارد. بنابراین می طلبد که با یک برنامه‌ریزی منسجم و خستگی ناپذیر از ظرفیت های حقیقی موجود در شهرستان در راستای توسعه میاندوآب و جنوب استان استفاده شود.