بهرهبرداری از ۱۸ طرح عمرانی، مخابراتی و بهداشتی در میاندوآب آغاز شد
در پنجمین روز از هفته دولت ۱۸ طرح عمرانی، مخابراتی و بهداشتی با حضور مسوولان استانی و شهرستانی در میاندوآب به بهرهبرداری رسید.
بهرهبرداری از روکش آسفالت محور میاندوآب - بوکان و چند راه روستایی
به گزارش روابط عمومی فرمانداری میاندوآب؛ مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای آذربایجانغربی در آیین افتتاح روکش آسفالت محور میاندوآب - بوکان و بزرگراه الغدیر میاندوآب و راههای روستایی گفت: پروژه روکش آسفالت محور میاندوآب - بوکان و فاز اول بزرگراه الغدیر با هدف افزایش ایمنی و کاهش تصادفات جادهای اجرا شدهاست.
ارسلان شکری افزود: برای فاز اول این پروژهها ۷۵ میلیارد ریال هزینه شده و فاز دوم آن بزودی آغاز میشود.
وی بیان کرد: همچنین عملیات روکش آسفالت محور تقاطع جاده شاهیندژ - روستای گلسلیمانآباد با صرف ۲ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال، شنریزی و احداث ابنیه فنی در روستاهای باشآچیق، یلیبلاغ، قرهبوغاز، گویخرابه، زنگآباد و هوبهحاجحسن با صرف ۷۳۵ میلیون ریال، تعمیر پایههای پل ستارخان میاندوآب با ۶ میلیارد ریال و روکش آسفالت و لکهگیری راه روستاهای آرمناک، نظامآباد، اوزوناوبا، ابراهیمحصاری و خیرآباد در مجموع با هزینه ۶ میلیارد و ۴۱۵ میلیون ریال اجرا شدهاست.
«شکری» ادامه داد: طی هفته دولت امسال در آذربایجانغربی روکش آسفالت ۱۴۴ کیلومتر از راههای روستایی اصلی و فرعی استان با صرف ۸۵۰ میلیارد ریال بهرهبرداری شده که سهم شهرستان میاندوآب ۱۶ کیلومتر است.
وی با بیان اینکه این اقدامات در شرایط سخت مالی اجرا شدهاست، گفت: همچنین اجرای "طرح ابرار" به منظور اتمام راههای نیمهتمام روستایی با دستور مقامعالی وزارت راه و شهرسازی آغاز شده که براساس آن ۲ هزار و ۲۰۰ کیلومتر راه روستایی در سطح کشور و ۱۶۰ کیلومتر نیز در آذربایجانغربی بهسازی میشود که راههای ارتباطی روستاهای میاندوآب مشمول این طرح است.
طرح هادی ۷ روستا در بخش مرکزی میاندوآب به بهرهبرداری رسید
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آذربایجانغربی در آیین بهرهبرداری از این طرحها که به صورت نمادین در روستای «قرمزخلیفه علیا» برگزار شد، گفت: آسفالت معابر، زیرسازی و جدول گذاری در روستاهای قرمزخلیفه علیا، چلیک، حاجحسنمکریان، قرهتپه، ملاشهابالدین، حاصلقوبیامیرآباد و سوگلیتپه اجرا شدهاست.
محمود بدلی بیان کرد: در این روستاها در مجموع ۶۶ هزار ۶۵۵ مترمربع آسفالت، زیرسازی و جدولگذاری اجرا شدهاست.
وی افزود: در مجموع ۴۰ میلیارد و ۶۸ میلیون ریال برای اجرای این طرحها هزینه شده که ۶ میلیارد و ۶۶۳ میلیون ریال آن از محل اعتبارات دهیاریها و مشارکتهای مردمی بوده و مابقی از محل اعتبارات بنیاد مسکن انقلاب اسلامی است.
پایگاه فوریتهای پزشکی خیرساز در میاندوآب افتتاح شد
مدیر شبکه بهداشت و درمان میاندوآب در آیین بهرهبرداری از این طرح گفت: این پایگاه ششمین پایگاه فوریتهای پزشکی این شهرستان است که به صورت ۱۰۰ درصدی از سوی خیران دهستان للکلو در محور روستایی میاندوآب - تپهرش ساخته است.
سهراب حیدری افزود: برای ساخت این پایگاه ۵.۵ میلیارد ریال از سوی خیران هزینه شده و به همین جهت برای تجهیز آن نیز (خرید آمبولانس) ۱۰ میلیارد ریال اعتبار دولتی اعتبار صرف شدهاست.
وی با بیان اینکه این محور یکی از محورهای پرتردد روستایی در شهرستان است، افزود: این پایگاه تمام روستاهای واقع شده در این محور را پوشش میدهد.
وی با بیان اینکه در گذشته زمان رسیدن تکنسینهای فوریتهای پزشکی میاندوآب بر بالین بیمار بالای ۱۵ دقیقه بود، گفت: هماکنون با ساخت سه پایگاه فوریت پزشکی طی سه سال گذشته، زمان رسیدن بر بالین بیمار به ۶ دقیقه کاهش یافته است.
«حیدری» اضافه کرد: همچنین در گذشته تعداد آمبولانسهای موجود در میاندوآب چهار دستگاه بود که اکنون به هفت دستگاه افزایش یافته است.
مدیر شبکه بهداشت و درمان میاندوآب اظهار داشت: در آینده نزدیک نیز ۲ پایگاه فوریت پزشکی ۱۱۵ یکی از محور میاندوآب - تبریز (روستای ممدل) و دیگری در خیابان پاسداران شهر میاندوآب احداث میشود.
بهرهبرداری از هفت طرح مخابراتی در میاندوآب
رییس اداره مخابرات میاندوآب در آیین بهرهبرداری از این طرح ها که به صورت نمادین در روستای «گوگتپه » برگزار شد، گفت: این طرحها شامل سایت موبایل روستاهای گوگتپه، گل سلیمانآباد، قپچاق، ملاشهابالدین و سیستم انتقال در روستای نادرگلی و ۲ سوییت دیتا با ظرفیت های ۲۴ پرت و ۲ پرت در شهر چهابرج و اجرای فاز دوم فیبرنوری در میاندوآب است که در مجموع با هزینه ۴۳ میلیارد و ۵۰۰ ریال اجرا شده است.
عوض خیراللهنیا با بیان اینکه این سیستمها مطابق با آخرین تکنولوژی روز است، افزود: با بهرهبرداری از این طرحها وضعیت آنتندهی به طور کامل تقویت یافته و سرعت اینترنت را تا ۳۷ مگابایت پشتیبانی میکند.
سالن ورزشی سرپوشیده با سرمایهگذاری بخش خصوصی در میاندوآب افتتاح شد
رییس اداره ورزش و جوانان میاندوآب در آیین افتتاح این طرح ورزشی گفت: این فضای ورزشی در مجموع چهار هزار و ۸۰۰ مترمربع مساحت دارد و در یکهزار و ۱۱۲ مترمربع آن سالن ورزشی سرپوشیده احداث شده است.
امیر رضاپور افزود: این طرح به صورت ۱۰۰ درصدی با سرمایهگذاری بخش خصوصی به ارزش ۱۸ میلیارد و ۳۶۰ میلیون ریال ساخته شده است.
آغاز عملیات اجرایی مدرسه سه کلاسه خیرساز در میاندوآب
مدیر آموزش و پرورش میاندوآب در آیین کلنگزنی این مدرسه گفت: مدرسه سه کلاسه خیرساز در روستای «تازهکندللکلو »در زمینی به مساحت ۲۲۰ مترمربع توسط یک خیر فرهنگی احداث میشود.
بهروز تقینژاد بیان کرد: با توجه وضعیت این مدرسه که بافت آن فرسوده و تخریبی است، طبق وعده خیر مدرسهساز در دهه فجر به بهرهبرداری میرسد.
وی اظهار داشت: جذب مشارکتهای مردمی در راستای توسعه فضاهای آموزشی یکی از الویت های اصلی آموزش و پرورش میاندوآب است و در این رابطه یک تیم تشکیل شده است تا با همکاری مجمع خیران مدرسهساز شهرستان گامهای مثبتی برداشته شود.