بیست و یکمین جشنواره تجلیل از خیرین مدرسه ساز شهرستان میاندوآب برگزار شد
به گزارش روابط عمومی فرمانداری میاندوآب؛ مهدی قهرمانی در بیست و یکمین جشنواره تجلیل از خیران مدرسه ساز میاندوآب که بدون حضور مدیران کل آموزش و پرورش آذربایجان غربی و نوسازی و تجهیز مدارس استان برگزار شد، اظهار کرد: خیران در هر زمینهای به ویژه مدرسه سازی تمام دارایی و داشتههای خود را در طبق اخلاص گذاشته اند و مسئولان وظیفه دارند با حمایت خود زمینه دلگرمی آنان و سایر افرادی که درصدد انجام کار های خیر هستند را فراهم کنند.
وی افزود: احداث مدارسی را که سهم خیران در آنها به پایان رسیده، در جلسهای با دعوت از مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان و اعضای مجمع خیران مدرسه ساز و مسؤولان آموزش و پرورش شهرستان بررسی و پیگیری خواهیم کرد تا با تخصیص بودجه از محل اعتبارات شهرستانی و استانی این گونه مدارس نیمه تمام تکمیل شود.
مدیر آموزش و پرورش میاندوآب نیز در این آئین با اشاره به وجود مشکلات عدیده در حوزه آموزش و پرورش از جمله آسیبهای اجتماعی و تغییر سبک زندگی، بیان کرد: این مشکلات اول از همه دانش آموزان را تهدید میکند و به همین خاطر آنانی که دل در گرو پیشرفت جامعه و آموزش و پرورش دارند باید جانانه و مخلصانه پای کار باشند.
بهروز تقی نژاد با بیان اینکه قدمهای مثبت اما ناکافی برداشته شده، افزود: توسعه و شرایط محیط برای تحصیل از هر چیزی برای دانش آموزان مهمتر است زیرا فضاهای آموزشی مناسب تا حدود ۵۰ درصد در یادگیری تأثیر دارد و دانش آموزی که در مکان بهتری در حال تحصیل است کمتر به آسیب اجتماعی دچار میشود و معلم نیز با انگیزه زیادی در آن مکان تدریس میکند.
وی اظهار کرد: به رغم اینکه از سال ۱۳۸۳ مجمع خیران مدرسه ساز میاندوآب ۵۴ مدرسه با بیش از ۲۴۰ کلاس درس را احداث یا بازسازی کرده است اما اکنون ۴۰ درصد مدارس شهرستان تخریبی است و نیاز به بازسازی دارد و در شرایط نامساعد جوی وضعیت این مدارس نگران کننده است.
مدیرعامل مجمع خیران مدرسه ساز میاندوآب نیز در این آئین با انتقاد از مدیران کل آموزش و پرورش و توسعه، نوسازی و تجهیز مدارس آذربایجان غربی به علت حضور نیافتن در جشنواره تجلیل از خیران مدرسه ساز میاندوآب گفت: انتظار داریم که مدیران کل در این مراسمها حضور داشته باشند چون حضور آنان قوت قلب و دلگرمی برای خیران است
محمد نژادمحمد افزود: طی ۲۰ سال گذشته که هر سال جشنواره تجلیل از خیران برگزار یا مدارس خیرساز شهرستان افتتاح شده است، هیچ وقت از اداره کل آموزش و پرورش یا اداره کل نوسازی و تجهیز مدارس استان در مراسم حضور نیافته اند.
وی بیان کرد: طبق اساسنامه، مجمع خیران مدرسه ساز در روستاها ۳۰ درصد و در سطح شهرها ۵۰ درصد هزینه ساخت مدارس را برعهده دارند که در بیشتر پروژهها سهم خیران تمام شده است و طرحها نیازمند تخصیص اعتبار دولتی هستند.
«نژادمحمد» با قدردانی از فرماندار میاندوآب به جهت اهمیت دادن به خیران مدرسه ساز افزود: خیران مدرسه ساز در این شهرستان تاکنون ۵۴ باب مدرسه در قالب ۲۴۴ کلاس درس احداث و تحویل آموزش و پرورش داده اند و همچنین یک باب نمازخانه را نیز تا شهریورماه امسال به بهره برداری خواهند رساند.
وی با اشاره به اینکه ساخت دیوار محوطه ۱۰ باب مدرسه از دیگر فعالیتهای مجمع خیران مدرسه ساز میاندوآب است، گفت: همچنین خیران چهار باب ساختمان و ۸.۵ هکتار زمین به ارزش بیش از ۵۰۰ میلیارد ریال برای امر مدرسه سازی اهدا کرده و به دانش آموزان بی بضاعت در مناسبتهای خاص کمک میکنند.
وی افزود: فرهنگیان شاغل و بازنشسته میاندوآب با اینکه حقوق کمتری دریافت میکنند اما ۵۷۰ نفر از آنان قسمتی از حقوق خود را به امر مدرسه سازی اختصاص داده اند که ۴۴۳ نفر از آنان فرهنگیان خانم و ۱۲۷ نفر نیز از آقایان هستند و از فرهنگیان بازنشسته نیز ۹۱ نفر شامل ۵۰ نفر خانم و ۴۱ نفر از آقایان بخشی از حقوق خود را هر ماه به امر مدرسه سازی اهدا میکنند.
«نژادمحمد» با اشاره به آغاز احداث ۱۴ باب مدرسه از منابع ملی با مشارکت خیران در میاندوآب گفت: با گذشت یکسال از کلنگ زنی ساخت این مدارس و به رغم اینکه اعتبار ۲ باب از این مدارس تخصیص یافته ولی هنوز اداره کل نوسازی و تجهیز مدارس استان ساخت این مدارس را شروع نکرده است