آیین تکریم و معارفه بخشدار باروق

در جلسه شورای اداری شهر باروق، سهندعلی ستاری با حکم وزیر کشور به عنوان بخشدار بخش باروق میاندوآب معرفی و از خدمات علی ابراهیم نژاد بخشدار سابق تجلیل به عمل آمد

در جلسه شورای اداری شهر باروق، سهندعلی ستاری با حکم وزیر کشور به عنوان بخشدار بخش باروق میاندوآب معرفی و از خدمات علی ابراهیم نژاد بخشدار سابق تجلیل به عمل آمد

به گزارش روابط عمومی فرمانداری میاندوآب؛ در جلسه شورای اداری شهر باروق، سهندعلی ستاری با حکم وزیر کشور به عنوان بخشدار بخش باروق میاندوآب معرفی و از خدمات علی ابراهیم نژاد بخشدار سابق و ناصر سلمان زاده سرپرست این بخشداری تجلیل به عمل آمد.

شیرازه محبت، فرماندار ویژه شهرستان میاندوآب در شورای اداری باروق گفت: توسعه و پیشرفت تک محوری نیست و همه باید پای کار باشند، هرکسی در هر جا، هر پست و مقامی که باشد باید به وظیفه خود درست عمل نماید.
وی بخش باروق را وسیعترین بخش میاندوآب معرفی کرد و افزود:  بخشدار جدید یکی از نیروهای باتجربه وزارت کشور است که در حوزه های سیاسی و فنی نیز خدمت کرده است و مناسب ترین گزینه برای تصدی این پست می باشد.
فرماندار میاندوآب با تاکید بر همکاری و هماهنگی بین مردم و مسئولان گفت: امروز کشورما با مشکلات فراوان اقتصادی، تحریم و ...دست به گریبان است، دشمن نیز ناجوانمردانه دست به تخریب نظام می زند، از مسئولین و بویژه بخشدار جدید انتظار می رود با اقتدار بدور از هرگونه حاشیه ها تنها به فکر مردم  و بهبود وضعیت موجود باشند و تمام دستگاهها در بخش نیز همراه و همگام با بخشدار در راستای اعتلای بخش حرکت نمایند.