سرپرست دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی؛
ساخت بیمارستان 350 تختی میاندوآب در اولویت طرح های آذربایجان غربی قرار گرفته است
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی آذربایجانغربی گفت: عملیات اجرایی بیمارستان 350 تختی جایگزین بیمارستان عباسی میاندوآب اولویت اصلی دانشگاه علوم پزشکی آذربایجانغربی است.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری میاندوآب؛ دکتر محمدامین ولیزاد در آیین تودیع و معارفه مدیر جدید شبکه بهداشت و درمان میاندوآب با اشاره به اینکه مطالعات این بیمارستان در سال 1390 در قالب 160 تخت انجام گرفت، افزود: سپس با پیگیریهای لازم به 200 تخت افزایش پیدا کرده و هماکنون به دنبال احیای ماده 32 الحاقیه هستیم تا در 350 تخت احداث شود.
وی با بیان اینکه با تحقق این مهم تعداد تختهای بیمارستانی در این شهرستان در حد قابل توجهی افزایش پیدا میکند، افزود: همچنین با پیگیریهای انجام گرفته ماده 56 در حال تحقق است که در قالب آن 400 میلیارد تومان از طریق بانکهای عامل برای این بیمارستان اختصاص یابد که با این شرایط این بیمارستان طی 2 سال آینده اتمام و تکمیل میشود.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی آذربایجانغربی در ادامه با اشاره به موقعیت جغرافیایی میاندوآب و نقش این شهرستان در ارایه خدمات بهداشتی و درمانی اظهار داشت: این شهرستان از نظر بهداشتی و درمانی جزو شهرهای برخوردار استان است که امکانات و خدمات بیشتری را باید به مردم ارایه کند.
ولی زاد افزود: هزار و 267 نفر در شبکه بهداشت و درمان میاندوآب و همچنین 78 نفر متخصص در قالب 2 بیمارستان عباسی و فاطمه زهرا (س) این شهرستان فعالیت دارند که این نشان از ظرفیت بسیار بالا در میاندوآب است.
وی با اشاره به وجود امانات بیمارستانی مطلوب در این شهرستان گفت: در همین راستا علاوه بر مردم میاندوآب، مردم شهرهای جنوب آذربایجانغربی و حتی آذربایجانشرقی برای امور درمانی خود از امکانات این شهرستان استفاده میکنند.
دکتر ولیزاد با بیان اینکه میاندوآب وضعیت خوبی از نظر نیروهای پرستاری، کادر درمانی و پزشکان دارد، گفت: همچنین میاندوآب از نظر تعداد خانههای بهداشت و افزایش پایگاه فوریتهای پزشکی طی هشت سال گذشته روند مطلوبی داشته که از مدیریت سابق شبکه بهداشت و درمان این شهرستان قدردانی میکنم.
وی گفت: میاندوآب مستعد راهاندازی دانشکده علوم پزشکی جنوب آذربایجانغربی است، دانشکده پرستاری این شهرستان که در اوایل دهه 90 تاسیس شده طی 2 سال گذشته به علت شیوع ویروس کرونا و از طرفی هم کمبود نیروهای آموزشی فعالیت این دانشکده کمرنگ شد ولی به واسطه پیگیریهایی که توسط دانشگاه علوم پزشکی، نماینده و مسوولان این شهرستان انجام گرفته، احیای دوباره این دانشکده در اولویت قرار دارد.
وی با اشاره به جذب سه نفر به عنوان هیات علمی در این دانشکده در روزهای آینده افزود: علاوه بر جذب هیات علمی، یک باب ساختمان به مساحت چهار هزار و 800 مترمربع در اختیار شبکه بهداشت و درمان میاندوآب برای فعالیت دانشکده پرستاری قرار میگیرد.
وی افزود: همچنین میاندوآب با توجه به موقعیت جغرافیایی و اینکه در شاهرگ ارتباطی چند استان قرار دارد و مردم شهرهای دیگر برای دریافت خدمات درمانی به این شهرستان مراجعه میکنند، طی سالهای آینده راهاندازی دانشکده علوم پزشکی در این شهرستان مهم و ضروری خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه در این صورت تعداد رشتههای پزشکی و دانشجویان افزایش مییابد، ادامه داد: از سوی دیگر امسال برای اولین بار سه نفر نیرو به عنوان هیات علمی متخصص در رشته جراحی اعصاب، کودکان و زنان در دانشکده پرستاری این شهرستان جذب شدند که تا بحال هیچ شهرستانی در استان به غیر از مرکز، هیات علمی متخصص نداشته است.
وی با بیان اینکه این اقدامات در راستای راهاندازی دانشکده علوم پزشکی در میاندوآب است، گفت: اگر زیرساختهای لازم ایجاد شود، دانشکده علوم پزشکی جنوب آذربایجانغربی در میاندوآب راهاندازی میشود.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی آذربایجانغربی در رابطه با اختصاص تجهیزات پزشکی به این شهرستان نیز گفت: اختصاص برخی تجهیزات پزشکی از جمله افزایش سیتیاسکن، امآیآر و سایر تجهیزات در دستور کار قرار دارد تا مردم این شهرستان از این خدمات بهرهمند شوند.