ستاد مقابله با کرونا در شهرستان میاندوآب تشکیل جلسه داد

جلسه ستاد شهرستانی مقابله با کرونا به ریاست سرپرست فرمانداری میاندوآب برگزار شد

جلسه ستاد شهرستانی مقابله با کرونا به ریاست سرپرست فرمانداری میاندوآب برگزار شد
شیرازه محبت سرپرست فرمانداری میاندوآب: 🔹یکبار ابتلا به کرونا مصونیت به بار نمی‌آورد و هر گونه تصور در این زمینه اشتباه است 🔹حفظ سلامت مردم مهمترین اولویت کاری ستاد مقابله با کرونا بوده و با متخلفان با جدیت برخورد می شود، از فعالیت بازارهای دواب در صورت عدم رعایت پروتکل های بهداشتی جلوگیری خواهد شد، از مبتلایان به این بیماری می خواهیم از حضور در اجتماعات خودداری کنند چراکه به خطر انداختن جان مردم شرعاً حرام و قانوناً مستوجب مجازات می باشد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری میاندوآب؛ سرپرست فرمانداری میاندوآب با تاکید بر اینکه تنها یکبار ابتلا به کرونا مصونیت به بار نمی‌آورد و هر گونه تصور در این زمینه اشتباه است گفت: حفظ سلامت مردم مهمترین اولویت کاری ستاد مقابله با کرونا بوده و با متخلفان با جدیت برخورد می شود، از فعالیت بازارهای دواب در صورت عدم رعایت پروتکل های بهداشتی جلوگیری خواهد شد، از مبتلایان به این بیماری می خواهیم از حضور در اجتماعات خودداری کنند چراکه به خطر انداختن جان مردم شرعاً حرام و قانوناً مستوجب مجازات می باشد.

در شرایط کنونی یکی از بهترین راههای افزایش آگاهی مردم استفاده از فضای مجازی می باشد، از خبرنگاران و فعالان فضای مجازی انتظار می رود با مدیریت روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان در زمینه مقابله با کرونا، تولید محتوا نموده و از ظرفیت فضای مجازی برای افزایش آگاهی مردم استفاده نمایند.

شیرازه‌ محبت افزود: برگزاری مراسم عروسی در خانه باغ‌ها یا سیلوها به هیچ وجه مجاز نبوده و در برخورد با آنها نباید مماشات شود بخشداران و دهیاران نیز در سطح روستاها مردم را نسبت به عدم برگزاری هرگونه مراسم عروسی و ترحیم آگاهی دهند.

وی با بیان اینکه واحدهای صنفی و اداره‌ها باید از ماسک استفاده کنند، افزود: در بازدیدی که از اصناف سطح شهر داشتم این مهم را رعایت نمی‌کنند، خیابان شریعتی نیز وضعیت مناسبی ندارد، سد معبرهایی که توسط دست فروشان و مغازه داران ایجاد شده موجبات نارضایتی شهروندان را فراهم ساخته است لذا از واحد سد معبر شهرداری و اتاق اصناف  انتظار میرود با همکاری شبکه بهداشت و درمان و نیروی انتظامی علاوه بر ملزم نمودن اصناف به رعایت دستورالعمل های بهداشتی، از ایجاد سدمعبرنیز جلوگیری نمایند.

در برخی از مراکز بازی‌های رایانه‌ای نسبت به فاصله‌گذاری اجتماعی کم‌توجهی می‌شود و در صورت عدم رعایت این مهم و عدم پذیرش کودکان با حداقل ظرفیت، از فعالیت آنها جلوگیری خواهد شد.

شهرستان در وضعیت قرمز قرار دارد/ شاهد پیک دوم بیماری هستیم و تعداد مبتلایان و بیماران بدحال نسبت به ماه قبل و همچنین مرگ و میر ناشی از بیماری کرونا در این شهرستان در حال افزایش است

 

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان میاندوآب نیز در جلسه ستاد کنترل و مبارزه با بیماری کرونا در میاندوآب با بیان اینکه این شهرستان در وضعیت قرمز قرار دارد، اظهار داشت: هم‌اکنون شاهد پیک دوم بیماری هستیم و تعداد مبتلایان و بیماران بدحال نسبت به ماه قبل و همچنین مرگ و میر ناشی از بیماری کرونا در این شهرستان در حال افزایش است.

سهراب حیدری  با اشاره به اینکه بخش ایزوله تنفسی و ICU بیمارستان عباسی میاندوآب با ظرفیت پر فعالیت‌ می‌کند، بیان کرد: در قبال افزایش بیماری کرونا، مردم شهرستان در این تصور هستند که کرونا تمام شده، در حالی‌که بیماری با شدت بیشتری افراد را مبتلا می‌کند و از سوی دیگر تداوم روند بی‌خیالی مردم زحمت های چهار ماهه کادر پزشکی را به هدر می‌دهد.

وی با بیان اینکه همچنین این روند کادر درمانی را خسته می‌کند، گفت: در کنار این شرایط، برخی‌ها در خانه‌باغ‌ها به برگزاری مراسم عروسی اقدام می‌کنند و با تجمع ۵۰۰ نفر یا بیشتر به نامطلوب شدن وضعیت دامن زده و روند کنترل یا مهار بیماری را سخت می‌کنند، ۸۰ درصد ناقلان کرونا بی‌علامت هستند، گفت: وقتی ۳۰۰ نفر در یک مکان تجمع می‌کنند به احتمال اینکه تعداد افراد زیادی آلوده به ویروس باشد، خیلی زیاد است و باید مردم بیشتر مراقبت کنند تا دیگر اعضای خانواده خود که مسن یا بیماری زمینه‌ای دارند، مبتلا نشوند.

حیدری با بیان اینکه از طریق بلندگوهای مساجد و نیز با استفاده از یک دستگاه آمبولانس در سطح شهر نسبت به رعایت موازین بهداشتی هشدارهای لازم داده می‌شود، بیان کرد: برخی تالارها که مقرر بود با ۵۰ درصد ظرفیت فعالیت ‌کنند، گاهی افراد زیادی در آنها تجمع دارند که در صورت تداوم با آنها نیز برخورد می‌شود.

وی اضافه کرد: ساماندهی معتادان متجاهر، تشدید نظارت‌ها بر رستوران‌ها، نظارت بر برخی اداره‌ها برای الزام بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی در دستگاه‌های تابعه آنها مثل کارگاه‌های شهرداری توسط نهاد شهرداری از دیگر اقداماتی است که باید اجرا شود.

وی همچنین از راه‌اندازی پلیس کرونا در میاندوآب خبر داد و گفت: پلیس کرونا با تجهیز یک دستگاه خودرو با آرم ستاد مبارزه با کرونا با همکاری نهادهای مختلف از جمله اداره صنعت، معدن و تجارت، تعزیرات، شبکه بهداشت و درمان و شهرداری راه‌اندازی می‌شود تا روزانه در ۲ نوبت صبح و عصر از مکان‌هایی که با هرگونه اقدام خود، عامل تشدید بیماری هستند نظارت کند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان میاندوآب با اشاره به قرار گرفتن در فصل گرما و احتمال شیوع برخی بیماری‌های واگیردار مثل التور یا وبا گفت: با توجه به گرم شدن هوا، بحث التور و بیماری‌های منتقله از آب در کنار کرونا حوزه بهداشت و درمان را بسیار نگران کرده است و باید در برابر این بیماری‌ها نیز مراقبت‌ها و تمهیدات جدی اندیشیده شود.

وی افزود: رعایت بهداشت فردی، خودمراقبتی، و بالا بردن سطح آگاهی مردم در خصوص مبارزه و پیشگیری از بیماری‌های واگیر و غیرواگیر می‌تواند تاثیرات بسیاری مفیدی در جامعه داشته باشد.