برگزاری نشست مشورتی فرماندار با بانوان فرهیخته شهرستان میاندوآب به مناسبت گرامیداشت میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا(س) و روز زن
نشست مشورتی فرماندار با بانوان فرهیخته شهرستان میاندوآب به مناسبت گرامیداشت میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا(س) و روز زن با دستور کار تجلیل از بانوان کارآفرین و فرهیخته شهرستان برگزار شد
به گزارش روابط عمومی فرمانداری میاندوآب؛ فرماندار میاندوآب در این نشست با بیان اینکه نگرشها در جامعه به حضور زنان در عرصه های مختلف اداری و مدیریتی در حال تحول است، اظهار داشت: اینکه مسوولیتهای مختلف به قشر بانوان سپرده میشود، حاکی از ایجاد تغییر در تفکرات است.
حسام شیرازهمحبت با اشاره به دیدار مقام معظم رهبری با زنان فعال و فرهیخته و حرفهایی که در آن جلسات رد و بدل میشود، افزود: در کنار برخی محدودیتها برای بانوان در جامعه، باید بانوان در وهله اول خود را باور کنند.
وی با بیان اینکه حداقل ۵۰ درصد جامعه ایرانی را زنان تشکیل میدهند، گفت: باید نقش بانوان در این میان مشخص شده و همچنین برخی تفکرهای موجود حتی در بین زنان اصلاح شود.
شیرازه محبت با تاکید بر اینکه وجود انتقاد لازم است ولی نباید خصمانه باشد، افزود: گاهی در انتقادها باید خود را به جای فرد نقد شونده بگذاریم و هر حرف اثبات نشده را به بهانه انتقاد به وی روا نداریم و از هر گونه کینه و اهدافی از روی تخریب خودداری کنیم.
فرماندار میاندوآب با بیان اینکه جامعه بانوان به جهت داشتن روحی لطیف، تاثیرگذاری زیادی در تقویت و اصلاح رفتارها و حتی ادبیات آن جامعه دارند، اظهار داشت: اکنون فضای مجازی جزء لاینفک زندگی بوده و بانوان میتوانند با ورود به این فضا، در آن ضمن اصلاح برخی رفتارها و گفتارها، آرامش ایجاد کنند و هر چقدر ادبیات یک جامعه اصلاح شود، استانداردهای زندگی در آن نیز ارتقا مییابد.
وی با بیان اینکه در بحث کنترل کرونا در کشورهایی که زنان در پستهای مدیریتی سطح بالا مانند نخست وزیر و یا وزیر بودند موفق عمل کردهاند، گفت: در میاندوآب سمنهایی با مدیریت بانوان و با اهداف خیریه تشکیل شدهاست که در آن به نیازمندان به ویژه کودکان بدسرپرست و یا بیسرپرست خدمات زیادی در زمینه پزشکی و حمایتی ارایه میشود که از این حیث از بانوان فعال در حوزه سمنهای خیریه قدردانی میکنم.
شیرازه محبت بیان کرد: گاهی افراد برای دریافت خدمات حمایتی به همه مراکز خیریه مراجعه میکنند و از سوی دیگر برخی به علت عدم شناخت کافی از این امکان بیبهره میمانند که بهتر است در این زمینه بانک اطلاعاتی ایجاد شود تا افراد نیازمند برای دریافت خدمات به مراکز فعال در تناسب با نیاز مراجعه کننده معرفی شود.
وی در ادامه با قدردانی از گروه جهادی متشکل از بانوان و آقایان طلبه در تغسیل و تدفین فوتیهای کرونایی در میاندوآب گفت: در اوایل شیوع کرونا، کسی آمادگی برای تدفین شرعی فوتیهای ناشی از کرونا را نداشت ولی روحانیان جهادگر داوطلبانه و با ایثارگری این کار را قبول کردند و این در حالی است که پسر حاضر به گذاشتن پدر خود در قبر نبود ولی این گروه با قبول همه سختیها و با خطر انداختن سلامت خود با حرمت و احترام خاصی شهروندان فوتی ناشی از کرونا را غسل داده و خاکسپاری کردند.
شیرازهمحبت اضافه کرد: این گروه بدون هرگونه چشمداشتی و با هدف جلب رضای خدا و خدمت به همنوع خود این کار را انجام دادند.