مدیرعامل شهرک های صنعتی آذربایجان غربی با فرماندار شهرستان میاندوآب دیدار و گفتگو کرد.

شهرک صنعتی میاندوآب در حال تبدیل شدن به شهرک برتر و نمونه است.

شهرک صنعتی میاندوآب در حال تبدیل شدن به شهرک برتر و نمونه است.
بدهی واحدهای صنعتی آذربایجان غربی تا 80 درصد بخشیده می شود/5 واحد صنعتی راکد در شهرستان میاندوآب، احیا و به چرخه تولید بازگشته اند/ شهرک صنعتی میاندوآب یکی از مهمترین شهرک های صنعتی استان بوده و در حال تبدیل شدن به شهرک برتر و نمونه است.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری میاندوآب؛ مدیرعامل شهرک های صنعتی آذربایجان غربی با فرماندار شهرستان میاندوآب دیدار و گفتگو کرد.

مهدی قهرمانی فرماندار میاندوآب نیز در این دیدار ضمن تقدیر و ابراز خرسندی از توجه ویژه مدیرعامل شهرک های صنعتی آذربایجان غربی به ارتقای سطح کیفی شهرکهای صنعتی گفت:شهرستان میاندوآب در زمینه تولید نهال جزو بهترینهای کشور می باشد، در زمینه تولید و صنعت نیز شهرک صنعتی میاندوآب پس از ارومیه بزرگترین و فعالترین شهرک صنعتی استان است لذا انتظار داریم توجه ویژه ای به شهرک صنعتی میاندوآب شده و مشکلاتی همچون موانع تولید واحدهای صنعتی، مشکلات زیر ساختی شهرک و کمبود زمین و امکانات رفع شده و توانمندیهای و پتانسیل های کشاورزی و صنعتی میاندوآب برای تولید و اشتغال بهتر مورد استفاده قرار گیرد.

علی عبدلی، مدیرعامل شهرک های صنعتی آذربایجان غربی نیز در این دیدار با اشاره به اینکه هر سال در هفته صنایع کوچک، سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران نسبت به تعدیل‌های بدهی‌های واحدهای صنعتی اقدام می‌کند گفت: امسال نیز این تصمیم با هدف حمایت از واحدهای تولیدی بهره بردار و طرح‌های صنعتی با پیشرفت فیزیکی بالای ۵۰ درصد اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه از سال گذشته تاکنون در سطح استان پیشرفت‌های خوبی در شهرک های صنعتی استان حاصل شده است، افزود: اگر در شهرک های صنعتی زیرساخت های لازم فراهم شود، به یقین صنعتگران از آن استقبال کرده و صنعت منطقه برروی ریل توسعه قرار می گیرد


وی با اشاره به اینکه از سال گذشته زنگ صنعتی شدن آذربایجان غربی نواخته شده است، بیان کرد: در یکسال اخیر ۱۱۶ واحد در این استان به بهره برداری رسیده است ضمن آنکه واحدهای تولیدی با سرمایه گذاران خارجی از کشورهای آلمان و چین با سهام ۱۰۰ درصد خارجی در روزهای آتی به صورت رسمی به بهره برداری می‌رسد.


مدیرعامل شهرک های صنعتی آذربایجان غربی با اشاره به وضعیت مطلوب شهرک صنعتی میاندوآب، گفت: مشکلات برخی واحدها که در این شهرک مشکل داشتند بررسی شد و مشکل یکی از سه واحد تولیدی که برای توسعه با کمبود زمین مواجه بودند نیز در این سفر برطرف شد.


وی اظهار کرد: در راستای احیای مراکز و واحدهای تولیدی راکد نیز از ابتدای امسال پنج واحد صنعتی راکد در میاندوآب توسط سرمایه گذران خریداری و دوباره به چرخه تولید بازگشته‌اند.


عبدلی از توسعه زمین صنعتی به عنوان یکی از موضوعات و اهداف سفر خود به میاندوآب اشاره کرد و افزود: زمین‌های ملی متعلق به منابع طبیعی در شهرک صنعتی میاندوآب نقشه برداری شده و در این راستا با مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان نیز جلسه‌ای برگزار می‌شود.


وی با اشاره به اینکه در میاندوآب صنعتگران فعال و پتانسیل‌های خوبی برای توسعه صنعتی وجود دارد، افزود: یکی از مهمترین شهرک های صنعتی استان، شهرک صنعتی میاندوآب است که در حال تبدیل شدن به شهرک برتر و نمونه است.
مدیرعامل شهرک های صنعتی آذربایجان غربی با اشاره به ایجاد ناحیه صنعتی در شهر چهاربرج میاندوآب نیز گفت: این ناحیه صنعتی آماده کلنگ زنی است که در آینده نزدیک به همراه چند طرح دیگر در استان با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت افتتاح می‌شود.


وی اضافه کرد: همچنین چند طرح اشتغالزا نیز همزمان با این سفر به استان به بهره برداری می‌رسد که در مجموع برای سه هزار نفر اشتغالزایی ایجاد می‌شود.


عبدلی با بیان اینکه برای توسعه صنعت، زمین برای واحدهای صنعتی به صورت تقسیط واگذار می‌شود، اظهار کرد: در این راستا مقداری از مبلغ به صورت نقدی دریافت و مابقی نیز به صورت اقساطی دریافت می‌شود تا دسترسی سرمایه گذاران به زمین‌های صنعتی آسان شود و بدین شکل رونق تولید مدنظر مقام معظم رهبری تحقق یابد.
به گزارش ایرنا شهرک صنعتی شهید باکری میاندوآب ۱۲۱ هکتار مساحت دارد که دارای ۱۶۲ قرارداد منعقده است که از این تعداد ۸۳ واحد فعال، ۳۳ واحد غیرفعال بعد از بهره برداری، ۳۵ واحد در حال ساخت و ۱۱ واحد زمین در حال ساخت با اشتغالزایی مستقیم برای یک هزار نفر با زیر ساخت‌های گاز، برق و تلفن است.

آذربایجان غربی دارای ۳۴ شهرک و ناحیه صنعتی مصوب است که ۲۵ مورد از آنها به بهره برداری رسیده است.
در حال حاضر ۲۵ شهرک و ناحیه صنعتی از ۳۵ مورد مصوب آذربایجان غربی فعال بوده که یکهزار و ۱۰۰ واحد صنعتی را در خود جای داده است و ۲۰ درصد از این واحدهای تولیدی با ظرفیت پایین فعالیت می‌کند.