کارگروه فرهنگی، اجتماعی، سلامت، زنان و خانواده شهرستان میاندوآب به ریاست معاون فرماندار تشکیل جلسه داد

کارگروه فرهنگی، اجتماعی، سلامت، زنان و خانواده شهرستان میاندوآب به ریاست معاون فرماندار تشکیل جلسه داد

به گزارش روابط عمومی فرمانداری میاندوآب؛ مهمترین موضوعاتی که در این جلسه مطرح و مورد بررسی قرار گرفت کنترل و بررسی سلامت گوشت و کشتار دام در روزهای منتهی به عید قربان و آگاهی شهروندان از بیماری تب کریمه کنگو و مدیریت پسماند و تنظیف محیط روستاها بود که تمهیدات و تصمیمات لازم اتخاذ گردید

 

نگاهی بر آنچه که در کارگروه فرهنگی، اجتماعی، سلامت، زنان و خانواده شهرستان میاندوآب مطرح شد؛

 

🔴ناصر سلمان زاده، معاون هماهنگی امور عمرانی فرماندار میاندوآب:

🔹بخشداران در اسرع وقت نسبت به تشکیل شورای بهداشت با عضویت دهیاران، اعضای شورا و مسئولین خانه های بهداشت اقدام نمایند.

🔹از شهرداری و شورای شهر انتظار داریم با توجه به آغاز برداشت و عرضه محصولات کشاورزی در میدان میوه و تره بار، اهتمام ویژه ای نسبت به تنظیف، ساماندهی و نظارت مستمر بر  این میدان داشته باشند.

🔹اطلاع رسانی لازم برای مدیریت ذبح دام در روز عید قربان و آگاهی مردم از مضرات کشتار دام بدون مجوز سلامت انجام شود.

🔴دکتر فتاحی، مدیر شبکه دامپزشکی میاندوآب:

🔹 دامداران، کشاورزان، کارگران کشتارگاه‌ها، دامپزشکان، کارکنان شبکه دامپزشکی بیشتر سایر مردم در معرض ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو هستند

🔹از شهروندان تقاضا داریم برای ذبح دام بویژه در روز عید قربان، به کشتارگاه مراجعه نمایند و در صورت عدم دسترسی به کشتارگاه و مجاب بودن به ذبح دام در محل برای اطمینان از سلامت دام با کارشناسان شبکه دامپزشکی تماس حاصل فرمایند.

🔹شهروندان برای پیشگیری از ابتلا به بیماری، از مصرف گوشت تازه ذبح شده و یا انجماد فوری گوشت پرهیز نمایند، برای اطمینان از سلامت گوشت، لاشه ذبح شده باید 24 ساعت در یخچال نگهداری شده و دوره پیش سرد را بگذراند.

🔹علائم بیماری تب کریمه کنگو در حیوانات اهلی مثل گاو و گوسفند بیماری علائم مشخصی ندارد و حداکثر باعث تب می‌شود و علائم بیماری در انسان شامل سردرد، تب شدید، درد مفاصل و عضلات، دل درد، اسهال، استفراغ قرمزی چشم می باشدکه در صورت مشاهده فوراً به پزشک مراجعه شود.

🔹شهروندان برای پیشگری از ابتلا به بیماری به توصیه های ایمنی شامل: تهیه گوشت از مراکز معتبر و تحت نظارت دامپزشکی، پرهیز از تماس مستقیم با گوشت تازه ذبح شده، نگهداری گوشت تازه به مدت 24 ساعت در یخچال، پرهیز از انجماد فوری گوشت گرم، خودداری از مصرف دل و جگر بصورت نیم پزعمل نمایند.