رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در سفر یک روزه خود به شهرستان میاندوآب مطرح کرد؛

هیچ روستایی در کشور لنگ بازنگری طرح هادی نخواهد بود

هیچ روستایی در کشور لنگ بازنگری طرح هادی نخواهد بود
اکبر نیکزاد، رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در نشست صمیمی با دهیاران شهرستان میاندوآب گفت: هیچ روستایی در کشور لنگ بازنگری طرح هادی نخواهد بود تا دوماه دیگر 200 واحد مسکونی ویژه اقشار کم درآمد روستایی میاندوآب ساخته می شود. اختصاص 15 میلیارد تومان برای تکمیل طرح هادی 15 روستای میاندوآب

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در سفر یک روزه خود به شهرستان میاندوآب ضمن بازدید از روستاهای بخش مرکزی با حضور در جمع دهیاران شهرستان میاندوآب، مشکلات اجرای طرح هادی، راهکارهای توسعه رفاهی و روند بهسازی مساکن روستایی این شهرستان مورد بررسی قرارداد


به گزارش روابط عمومی فرمانداری میاندوآب ؛ اکبر نیکزاد در جمع دهیاران شهرستان میاندوآب با اعلام این خبر که هیچ روستایی در سطح کشور لنگ بازنگری طرح هادی نخواهد ماند گفت: یکی از مصوبات سفر به شهرستان میاندوآب اختصاص 15 میلیارد تومان برای تکمیل طرح هادی در 15 روستای شهرستان میاندوآب از  اعتبارات داخلی بنیاد خواهد بود.

رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با اشاره به عزم راسخ دولت بر محرومیت زدایی افزود: در خصوص تامین مسکن برای اقشار کم درآمد تفاهم نامه ای میان بنیاد مسکن و بنیاد مستضعفان منعقد گردیده است و برای اجرای این تفاهم نامه در شهرستان میاندوآب باید با هماهنگی بخشداران، دهیاران و بنیاد مسکن 200 خانواده محروم در این شهرستان شناسایی و طی دو ماه آینده کار ساخت مساکن این عزیزان آغاز شود، در سفر بعدی به این شهرستان که در ایام ماه محرم خواهد بود به بازدید عملیات ساخت این مساکن خواهم آمد.

وی در ادامه با اشاره به اهمیت تامین مسکن و شرایط مناسب برای زندگی روستایی گفت: افزایش محدوده روستایی و اجرای طرح هادی بسیاری از مشکلات را حل خواهد نمود، هرچه امکانات رفاهی در روستاها مهیا گردد زمینه اشتغال و درآمد پایدار نیز افزایش خواهد یافت.

نیکزاد تصریح کرد: بدلیل کوچک بودن محدوده روستاها، برخی از اهالی مناطق روستایی مجبور به تامین مسکن و ساخت و ساز در خارج از محدوده می شوند که بدلیل غیر قانونی بودن اعطای انشعابات آب، برق و گاز علاوه بر خود دستگاه های خدمات رسان و دهیاران را نیز با مشکل مواجه می کنند و به صراحت می گوییم که مبنای ساخت و ساز در محدوده روستا تابع ضوابط و قوانین طرح هادی و محدوده روستاست.--✍️منصور حسنقلی پور