دیدار اعضای شورای اداری میاندوآب با امام جمعه
به مناسبت گرامیداشت هفته دولت، اعضای شورای اداری شهرستان میاندوآب با حضور در مصلای امام خمینی (ره) با حجت الاسلام والمسلمین حاج حمید حسن زاده، امام جمعه این شهرستان دیدار کردند
به مناسبت گرامیداشت هفته دولت، اعضای شورای اداری شهرستان میاندوآب با حضور در مصلای امام خمینی (ره) با حجت الاسلام والمسلمین حاج حمید حسن زاده، امام جمعه این شهرستان دیدار کردند.
امام جمعه میاندوآب :
تعبّد، توکل و توسل، لازمه رضایتمندی پروردگار و مردم است.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری میاندوآب؛ حجت الاسلام حسن زاده، در دیدار اعضای شورای اداری شهرستان که به منظور گرامیداشت هفته دولت انجام گرفت با تاکید بر اینکه تعبّد، توکل و توسل، لازمه رضایتمندی پروردگار و مردم است گفت: مردم بنای قضاوت بر عملکرد دولتها را عملکرد نمایندگان دولت در منطقه می دانند، فرماندار شهرستان به عنوان رییس جمهور و روسای ادارات در حکم وزرای دولت در منطقه هستند بنابراین تقویت و رشد دولت مستلزم بهبود نگرش و رضایتمندی مردم از مسئولان است که بحمدالله شاهد خوشبینی و رضایت مردم از عملکرد دستگاههای اجرایی شهرستان هستیم.
وی افزود: شاهد حرکت جهادی و انقلابی فرماندار در شهرستان ویژه میاندوآب هستیم، بهبود وضعیت شهرستان در حوزه های مختلف نسبت به سالهای قبل بر مردم کاملا مشهود و ملموس بوده و میاندوآب در تعامل و همکاری بین مدیران و مردم، جزو شهرستانهای برتر استان است، انتظار داریم مدیران دستگاه های اجرایی و خدمات رسان با حضور در تیم جهادی فرماندار، تنها در راستای خدمت بی منت و جلب رضایت مردم عمل کنند.
در خاتمه این دیدار، امام جمعه میاندوآب از اعضای شورای اداری شهرستان به جهت برگزاری میزهای خدمت و ارتباطات مردمی در مناطق محروم و کم برخوردار شهرستان، مصلای امام خمینی (ره) و سالن اجتماعات فرمانداری قدردانی کرد.