ادغام کارگروه های سلامت و امنیت غذایی، زنان و خانواده، فرهنگی و اجتماعی و جوانان
کارگروه سلامت،امنیت غذایی، فرهنگی و اجتماعی شهرستان میاندوآب به ریاست معاون فرماندار برگزار شد
به گزارش روابط عمومی فرمانداری میاندوآب؛ حسام شیرازه محبت در کارگروه سلامت و امنیت غذایی با اعلام ادغام کارگروه های سلامت و امنیت غذایی، زنان و خانواده، اجتماعی و فرهنگی گفت: باتوجه به اینکه کارگروه جدید ادغام شده کارگروه های قبلی می باشد لذا انتظار می رود اعضای کارگروه ثابت بوده و بصورت نماینده تام الاختیار در جلسات حضور یابند و در جلسات مستمر کارگروه با چهره های جدید و طرح موضوعات خارج از دستورکار جلسه مواجه نباشیم.
وی افزود: نظرات در این کارگروه پیشنهادی بوده و برای تصویب به مراجه بالاتر ارجاع خواهد شد، همچنین مباحثی که در این کارگروه با محوریت شناسایی کانون های آسیب پذیر، بازیابی هویت ملی و مذهبی، تحکیم و حمایت از بنیان خانواده، مشکلات جوانان و خانواده، ورزشهای همگانی و قهرمانی با رویکرد جانشین پروری برای ورزش قهرمانی خواهد بود.
معاون فرماندار میاندوآب میراث فرهنگی و گردشگری را نیز یکی دیگر از مباحث کارگروه جدید عنوان کرد و تصریح کرد: آذربایجان غربی در میان باستان شناسان به بهشت باستان شناسی ایران معروف است و در این میان، میاندوآب با وجود دارا بودن میراث فرهنگی، معنوی و تاریخی متعدد ناشناخته مانده و باید تلاش بیشتری در حوزه گردشگری و میراث فرهنگی انجام شود.
وی در ادامه با اشاره به اینکه میاندوآب چهارراه ارتباطی آذربایجان است گفت: میاندوآب علاوه بر دارا بودن مناطق گردشگری مختلف جزو مراکز مهم حوزه سلامت شهرستان می باشد و می تواند در بحث توسعه گردشگری سلامت نیز توسعه خوبی داشته باشد، وجود مراکز پیشرفته پزشکی، بویژه دستگاه MRI و سرویس دهی به شهرستان های اطراف علاوه بر تقویت چرخه اقتصادی شهرستان باعث رونق گردشگری نیز خواهد شد.
در پنج سال گذشته مرگ و میر مادران باردار در میاندوآب صفر بوده است
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان میاندوآب در این جلسه ضمن تشریح خدمات حوزه سلامت در شهرستان میاندوآب گفت: میاندوآب جزو بهترین های استان در حوزه سلامت بوده و اقدامات خوبی در این شهرستان انجام پذیرفته است که شناسایی مادران باردار پرخطر در مناطق صعب العبور بخش باروق تنها نمونه ای از این اقدامات است.
وی افزود: مادران باردار پرخطر در سطح شهرستان 45 نفر هستند که تمهیدات لازم برای اسکان این مادران اندیشیده شده و همه امکانات برای بیمار و همراهان وی فراهم است.
مدیر شبکه بهداشت و درمان میاندوآب با اشاره به اینکه در پنج سال گذشته مرگ و میر مادران باردار در این شهرستان، صفر بوده است، افزود: این رقم قبل از انقلاب اسلامی در سطح کشور و استان و شهرستان بسیار بالا بوده است که خوشبختانه به برکت انقلاب اسلامی به صفر رسیده است.
وی هم چنین با اشاره به اینکه در طرح تحول سلامت به ازای دوهزار و ۵۰۰ تا سه هزار نفر یک مراقب سلامت تعریف شده است، تصریح کرد: اطلاعات نزدیک به ۹۸ درصد جمعیت شهرستان میاندوآب در سامانه سیب ثبت شده است.