افتتاح بخش جدید بکتاش در شهرستان میاندوآب
بخشداری بخش جدید بکتاش شهرستان میاندواب با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجان غربی افتتاح شد
به گزارش روابط عمومی فرمانداری میاندواب؛ باحضور معاون سیاسی و امنیتی استاندار آذربایجانغربی، نماینده مردم میاندوآب در مجلس، امام جمعه و فرماندار میاندوآب بخشداری بکتاش از امروز به صورت رسمی فعالیت خود را شروع کرد.
این پروژه مهمترین پروژه شهرستان در هفته دولت امسال است که افتتاح می شود و از امروز تعداد بخش های میاندوآب چهار بخش می شود.
نخستین بخشدار بخش «بکتاش» میاندوآب معرفی شد
اسفندیاری کارمند وزارت کشور، متولد ۱۳۶۵ ، دانشجوی دکترای رشته جغرافیا و برنامه ریزی روستایی می باشد که پیش از این نیز کارشناس سیاسی بخشداری مرکزی، کارشناس حراست فرمانداری و کارشناس اداره سیاسی فرمانداری میاندوآب در کارنامه خود دارد
امسال شاهد احیای کامل دریاچه ارومیه خواهیم بود
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجان غربی در مراسم افتتاحیه بخشداری بکتاش با بیان اینکه بخشداری بکتاش دومین بخش افتتاح شده در دولت تدبیر و امید در آذربایجان غربی است، افزود: پس از ۱۰ سال در سطح استان دو بخش فیرورق خوی و بکتاش میاندوآب تصویب و افتتاح شدند.
وی با اشاره به اینکه در هفته دولت امسال ۶۲۴پروژه عمرانی و اقتصادی افتتاح و کلنگ زنی می شوند، گفت: برای افتتاح و کلنگ زنی این پروژه ها یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار پیش بینی شده است.
وی با بیان اینکه امسال شاهد احیا کامل دریاچه ارومیه خواهیم بود، افزود: میاندوآب یکی از شهرهایی است که به صورت مستقیم با موضوع دریاچه ارومیه در ارتباط بوده و تحت تاثیر قرار گرفته است و امیدواریم با افتتاح پروژه انتقال آب به طول ۳۶ کیلومتر در شهرستان نقده که در دی ماه اتفاق خواهد افتاد، شاهد احیای دریاچه اورمیه و رفع مشکلات آبی منطقه باشیم.
مصطفوی با اشاره به اینکه دریاچه ارومیه یک پروژه ملی است نه استانی، اظهار کرد: در موضوع دریاچه ارومیه، موضوعات محیط زیست نیز مطرح است و به نوعی می توان آن را جهانی هم دانست.
وحدت رویه، تعامل و همکاری "تاکتیکی" بین مسئولان انتصابی، انتخابی و نظارتی سبب هم افزایی نیروها و امکانات برای بهبود وضعیت معیشت مردمان جامعه و رشد و توسعه خواهد شد
شیرازه محبت، فرماندار ویژه شهرستان میاندوآب در مراسم معارفه بخشدار بکتاش گفت: زمانی میتوان نخستین گامها را برای دستیابی به توسعه پایدار و متوازن برداشت که قبل از آن، هماهنگی، همدلی و انسجام لازم بین آحاد مختلف جامعه اعم از شهروندان و همچنین دستاندرکاران اجرایی به وجود آمده باشد.
وی تقویت همکاری، همدلی و انسجام اجتماعی و کاهش شکاف بین ارکانمختلف اجرایی و مردمی را شرط لازم برای تغییر و تحول اجتماعی عنوان کرد و افزود: اگرچه عزم راسخ برای بهبود وضعیت زندگی و دستیابی به رفاه و آسایش، را میتوان در چهره تکتک مسئولان مشاهده نمود ولی با این وجود آنچه در روند تبدیل این خواست عمومی به یک فرایند اجرایی و عملیاتی میتواند اثرگذار باشد، پرهیز از هرگونه اقدامات واگرایانه و دوری جستن از تشدید تنشهای سلیقهای بین وابستههای ارکان مختلف و همراهی و همدلی همگانی در این سامان است.
فرماندار میاندوآب با تاکید بر اینکه وحدت رویه، تعامل و "همکاری تاکتیکی" بین مسئولان انتصابی، انتخابی و نظارتی سبب هم افزایی نیروها و امکانات برای بهبود وضعیت معیشت مردمان جامعه و رشد شاخصهای مختلف می شود تصریح کرد: دود هرگونه جبههگیری شخصی و یا جناحی و یا تسویه حسابهای قدیمی فردی و یا حزبی، صرفا به چشم مردم خواهد رفت و سبب هدررفت توان داخلی کارگزاران و پرداختن به حواشی، بجای تمرکز بر رفع مشکلات و معضلات اساسی جامعه خواهد شد.