اولین همایش هم اندیشی طرح آمایش شهرستان میاندوآب با حضور فرماندار، روسای ادارات و جمعی از صاحب نظران و اساتید دانشگاههای این شهرستان، برگزار شد.

اولین همایش هم اندیشی طرح آمایش شهرستان میاندوآب برگزار شد

اولین همایش هم اندیشی طرح آمایش شهرستان میاندوآب برگزار شد
همایش هم اندیشی طرح آمایش شهرستان میاندوآب برای اولین بار در سطح شهرستان های استان آذربایجان غربی با هدف بررسی و تدوین قابلیت ها، نقاط قوت و ضعف توسعه شهرستان باحضور فرماندار، مسئولین ادارات و جمعی از صاحب نظران و اساتید دانشگاه های میاندوآب برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری میاندوآب؛ همایش هم اندیشی طرح آمایش شهرستان میاندوآب برای اولین بار در سطح شهرستان های استان آذربایجان غربی با هدف بررسی و تدوین قابلیت ها، نقاط قوت و ضعف توسعه شهرستان باحضور فرماندار، مسئولان اداری و جمعی از صاحب نظران و اساتید دانشگاه های میاندوآب برگزار شد.

مهدی قهرمانی فرماندار ویژه شهرستان میاندوآب در این جلسه با اشاره به اینکه پیشرفت در زمینه های مختلف مستلزم شناسایی و طبقه بندی ظرفیتها می باشد افزود: طرح آمایش سرزمین از جمله اسناد بالادستی است که در راستای شناسایی ظرفیت ها، قابلیت ها و نیازهای هر منطقه برای توسعه و شکوفایی تدوین می شود و نقشه راه توسعه به شمار می رود؛ نقش بی بدیل و راهبردی آمایش سرزمین در نظام برنامه ریزی و توسعه کشور با بهره گیری از قابلیت های محیطی درجهت بهبود کارآیی و اثر بخشی منابع در مسیر توسعه و دستیابی به تعادل و توازن منطقه ای بسیار مهم و اساسی است.

وی جذب سرمایه گذار را یکی از عوامل مهم توسعه دانست و خاطر نشان کرد: با جمع آوری و طبقه بندی داده ها و شناخت قابلیت ها، فرصتها و تهدید های سرمایه گذاری می توان زمینه را برای حضور سرمایه گذار آماده کرده و آینده خوبی برای شهرمان رقم بزنیم بر همین اساس آمایش سرزمین، طرح مهمی بوده و باید جدی گرفته شود.

قهرمانی با تاکید بر اینکه ظرفیت‌های شهرستان در زمینه‌های مختلف باید شناسایی شود افزود: از مسئولین ادارات و اساتید دانشگاه ها انتظار می رود تا با جدیت تمام این قابلیت ها را شناسایی و در اختیار مشاور طرح و کارشناسان سازمان برنامه ریزی قرار دهند تا طرح آمایش سرزمین آماده شود چراکه این طرح برای آینده شهر ما از اهمیت بسیار ویژه‌ای برخوردار است.

سرکار خانم مسرت، معاون برنامه ریزی و توسعه فرماندار میاندوآب نیز در این جلسه با اشاره به اینکه فعالیت ها، زیر ساختها و وسایل ارتباطی با درنظر گرفتن الزامات طبیعی و اقتصادی در خدمت انسانها می باشد گفت: آمایش سرزمین عادلانه ترین و پایدارترین آرایش سه مولفه مهم جمعیت ، سرمایه و منابع طبیعی را در یک سرزمین فراهم می سازد.

وی افزود: مهمترین موضوعی که آمایش سرزمین به دنبال آن است، مدیریت کشور می باشد وبنا به گفته صاحب نظران موثرترین و ارزانترین راه حل مدیریت و برنامه ریزی درمحیط زیست مولفه های اقتصادی و رفاه اجتماعی است فلذا هدف اساسی از مدیریت و برنامه ریزی آمایش سرزمین توزیع عادلانه فعالیت های اقتصادی، اجتماعی ، جمعیتی و ظرفیتهای آشکار و پنهان با توجه به تحولات و دگرگونیهای زمان و نیازهاست که با دیدی دراز مدت و به منظور بهره برداری بهینه از امکانات بر اساس توانمندیها و پتانسیل های منطقه بطور هماهنگ با دیگر مناطق است.

شایان ذکر است در این همایش حاضرین در جلسه پیشنهادات خود درجهت ارتقای قابلیتها و تبدیل نقاط ضعف به نقاط قوتی را که در حوزه فعالیت خود شناسایی کرده بودند ارائه نمودند.