فرماندار ویژه میاندوآب:

عدم توجه شهرداری به موضوع ساخت و ساز غیرمجاز با طبقات غیر متعارف زمینه ساز بحران خواهد شد

عدم توجه شهرداری  به موضوع ساخت و ساز غیرمجاز با طبقات غیر متعارف زمینه ساز بحران خواهد شد
خلاصه ای از آنچه که در جلسه ستاد مدیریت بحران مطرح شد؛ فرماندار ویژه میاندوآب: ساخت و ساز غیرمجاز یک مشکل و معضل اساسی به شمار می رود که متاسفانه در میاندوآب هم با این معضل مواجه هستیم که می تواند زمینه ساز بحران شود مدیرکل مدیریت بحران آذربایجان غربی: ثبت 285 زمین لرزه از ابتدای امسال در آذربایجان غربی/بلندمرتبه سازی های غیراصولی و بی رویه متوقف شود

ساخت و ساز غیرمجاز یک مشکل و معضل اساسی به شمار می رود که متاسفانه در میاندوآب هم با این معضل مواجه هستیم که می تواند زمینه ساز بحران شود

به گزارش روابط عمومی فرمانداری میاندوآب؛ علی پیام در جلسه ستاد مدیریت بحران استان آذربایجان غربی که با محوریت شهرستان میاندوآب برگزار شد  با تاکید بر اینکه مدیریت بحران نباید تنها معطوف به وقوع آتش سوزی، سیل و زلزله باشد، اظهار کرد: تمامی نهادهای دولتی و غیر دولتی باید آمادگی لازم برای پیشگیری از خسارات مالی و جانی در شرایط سخت و هرگونه شرایط بحرانی را داشته باشند.

فرماندار ویژه میاندوآب با بیان اینکه باید کمبودها احصا شده و نواقصات شناسایی و نسبت به رفع آنها اقدام شود، افزود: مدیران باید برنامه ریزی داشته باشند و با پیشگیری مانع از بروز خسارت شوند.

وی با اشاره به اینکه متاسفانه ساخت و ساز غیرمجاز یک مشکل و معضل اساسی به شمار می رود، گفت: متاسفانه در میاندوآب هم با این معضل مواجه هستیم که می تواند زمینه ساز بحران شود و لازم است در این زمینه شهرداری با همکاری مراجع ذی ربط ورود پیدا کند.

پیام با تاکید بر اینکه رعایت اصول شهرسازی ضروری است، تصریح کرد: عدم آینده نگری در گذشته برای ایجاد پارکینگ در سطح شهر و ضعف در کنترل ساخت و سازهای غیر مجاز با طبقات غیر متعارف و فاقد پارکینگ موجب شده تا ترافیک شهری روز به روز سنگین تر شود.

فرماندار ویژه میاندوآب با بیان اینکه میاندوآب به دلیل موقعیت جغرافیایی ویژه و منحصر به فرد علاوه بر میاندوآب به مردم سایر شهرها نیز خدمات ارائه می دهد، تصریح کرد: در زمینه مسائل شهری نیز به دنبال این هستیم تا شهرداری میاندوآب به چند منطقه تقسیم شود.

وی هم چنین با اشاره به اینکه مردم میاندوآب همواره پشتیبان و یار و یاور نظام و انقلاب و رهبری بوده و با بصیرت خود دشمن را ناامید ساخته اند، اظهار کرد: با استعانت از پروردگار متعال و وحدت مردم و مسئولین به دنبال ارتقا جایگاه شهرستان هستیم.

 

ثبت 285 زمین لرزه از ابتدای امسال در آذربایجان غربی/بلندمرتبه سازی های غیراصولی و بی رویه متوقف شود

مدیرکل مدیریت بحران آذربایجان غربی نیز در جلسه ستاد مدیریت بحران با تاکید بر اینکه شهرداری و نظام مهندسی میاندوآب در زمینه بلندمرتبه سازی های غیرفنی و غیراصولی ورود جدی کرده و از  بلندمرتبه سازی غیر متعارف جلوگیری کنند افزود: کشور ما یکی از کشورهای حادثه خیز در دنیا است، زلزله نیز یکی از مهم ترین حوادث طبیعی است که رخ می دهد وباید نسبت به مقاوم سازی واحدهای مسکن توجه ویژه ای شود.

مدیرکل مدیریت بحران آذربایجان غربی با بیان اینکه از ابتدای امسال حدود 285 زمین لرزه  در این استان ثبت شده است، گفت: این زلزله ها بین 3 تا 5٫4 ریشتر بوده اند که بزرگترین آن با 5٫4 ریشتر در  مهر امسال در خوی رخ داده است.

وی با اشاره به اینکه زلزله خوی منجر به تخریب پنج هزار و 20 واحد مسکونی شد، افزود: بعد از این موضوع از ظرفیت های مختلف استفاده شد و با پیگیری های استاندار و اقدامات انجام گرفته در کمتر از دو ماه 400 واحد مسکونی پی ریزی شد.

جعفری در ادامه با بیان اینکه باید نسبت به بروز چنین حوادثی در همه شهرها توجه داشت، تصریح کرد:متاسفانه شاهد برخی مشکلات از جمله بلندمرتبه سازی های غیراصولی و بی رویه در میاندوآب نیز هستیم و در این زمینه لازم است شهرداری و نظام مهندسی ورود جدی داشته باشند.

مدیرکل مدیریت بحران آذربایجان غربی افزود: وقتی در یک کوچه هشت متری ساختمان 10 طبقه احداث می شود، و تجهیزات آتش نشانی هم پاسخگوی این شرایط نیست، چه کسی پاسخگوی حادثه احتمالی خواهد بود؟

جعفری با تاکید بر اینکه باید بلندمرتبه سازی های غیراصولی متوقف شود، تصریح کرد: باید نسبت به بلندمرتبه سازی که در این شهر بی رویه توسعه یافته است، فکر اساسی شود.

وی در ادامه با تاکید بر تعامل و هماهنگی بین دستگاهی برای مدیریت بحران ها، اظهار کرد: باید نسبت به برگزاری مانورهای مختلف و نیز دوره های آموزشی امداد و نجات برای اقشار مختلف مردم و کارکنان ادارات اهتمام ویژه ای داشت.

مدیرکل مدیریت بحران آذربایجان غربی تصریح کرد:  توجیه مردم نسبت به دریافت تسهیلات برای نوسازی بافت های فرسوده و قدیمی، انجام اقدامات پیشگیرانه در مورد فصل زمستان از جمله انتقال مادران باردار از روستاهای دورافتاده، سوخت نانوایی ها و لایروبی رودخانه ها، کانال ها  و مسیل ها و پیش بینی اسکان اضطراری و…باید مورد توجه قرار گیرد.

وی به هدایت آبهای سطحی نیز اشاره کرد و گفت: هدایت آبهای سطحی در داخل شهر بر عهده شهرداری ها است و در این زمینه در شهرستان میاندوآب هم باید اقدامات لازم انجام گیرد تا شاهد آبگرفتگی معابر در مواقع بارندگی نباشیم.