همزمان با آغاز هفته جهاد کشاورزی و گرامیداشت این ایام، مدیریت و جمعی از کارکنان جهادکشاورزی میاندوآب با فرماندار این شهرستان دیدار کردند.

بهره برداری 7 از پروژه عمرانی، تولیدی، خدماتی و کشاورزی با اعتبار86371 میلیون ریال و اشتغالزایی 54 نفر به طور مستقیم و 79 نفر بطور غیر مستقیم همزمان با هفته جهاد کشاورزی در شهرستان میاندوآب

بهره برداری 7 از پروژه عمرانی، تولیدی، خدماتی و کشاورزی با اعتبار86371 میلیون ریال و اشتغالزایی 54  نفر به طور مستقیم و 79 نفر بطور غیر مستقیم همزمان با  هفته جهاد کشاورزی در شهرستان میاندوآب
از محل اعتبارات اشتغال پایدار روستائی و عشایری برای اجرای 90 طرح با اشتغالزایی 153 نفر، مبلغ نه میلیارد و سیصدو نود و چهار میلیون تومان تسهیلات در شهرستان میاندوآب پرداخت شده است/ بهره برداری از 7 پروژه عمرانی، تولیدی، خدماتی و کشاورزی با اعتبار86371 میلیون ریال و اشتغالزایی 54 نفر به طور مستقیم و 79 نفر بطور غیر مستقیم در هفته جهاد کشاورزی

به گزارش روابط عمومی فرمانداری میاندوآب؛ همزمان با آغاز هفته جهاد کشاورزی و گرامیداشت این ایام،  مدیریت و جمعی از کارکنان جهادکشاورزی میاندوآب با فرماندار این شهرستان دیدار کردند.

مهدی قهرمانی، فرماندار ویژه شهرستان میاندوآب، در این دیدارضمن تبریک هفته جهاد کشاورزی و تقدیر از خدمات ارزنده مدیریت جهادکشاورزی و مجموعه تحت امر گفت: با تلاش مضاعف کارشناسان جهاد کشاورزی و مدیریت جهادی و با بهره مندی از رهنمودهای مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در راستای محرومیت زدایی از روستاها و مناطق محروم و بهبود وضعیت کشاورزی، می توانیم به آنچه مدنظر امام راحل در خصوص توسعه بخش کشاورزی بوده، عمل کنیم.

وی با اشاره به وجود قابلیت ها، ظرفیت ها و توانمندی های بالای شهرستان میاندوآب در بخش کشاورزی، تصریح کرد: جذب اعتبارات توسعه روستایی می تواند گام موثری در راستای راه اندازی و اجرای طرح های تولیدی و اقتصادی کشاورزی و ایجاد اشتغال در شهرستان باشد و مسئولین شهرستان باید در این خصوص برنامه ریزی مناسبی داشته باشند.

فرماندار میاندوآب کوچک شدن اراضی کشاورزی را بزرگترین معضل و آسیب وارده به بخش کشاورزی برشمرد و افزود: این امر امکان مکانیزه شدن عملیات کشاورزی را با مشکل مواجه می کند.

قهرمانی،  ضمن تقدیر از اقدامات جهاد کشاورزی در اجرای طرحهای تجمیع و یکپارچه سازی اراضی کشاورزی جهت توسعه آبیاری های نوین اظهار داشت: اجرا و توسعه سیستم های آبیاری تحت فشار در منطقه موجب تحقق سیاست های احیای دریاچه ارومیه و تبدیل محدودیت ها به فرصت ها خواهد شد.

فرماندار میاندوآب با اعلام آمادگی همه جانبه، در راستای رسیدگی به مسائل و مشکلات و رفع نیازهای کشاورزان و بهره برداران بخش کشاورزی گفت: باید تعامل و همکاری بین دستگاه های اجرایی به حدی مطلوب و بالا باشد که با رفع موانع تولید، بهره گیری از ظرفیت های شهرستان و رونق و شکوفایی بخش کشاورزی بویژه توسعه روستایی، اجازه ندهیم کوچک ترین حقی از مردم ضایع شود.

دیانتی، معاونت محترم رئیس سازمان و مدیریت جهادکشاورزی میاندوآب نیز در این دیدار ضمن قدردانی از حمایت ها، تعامل و همکاری صمیمانه فرماندار گزارش عملکرد یکساله و مشکلات بخش کشاورزی شهرستان را مطرح نمود.

وی تصریح کرد:  با وجود محدودیت های طبیعی، تغییرات اقلیمی، کاهش حق آبه شهرستان و برنامه های ستاد احیاء دریاچه ارومیه در چند سال اخیر، با تلاش و کوشش شبانه روزی کشاورزان عزیز و به همت کارکنان این مدیریت، خوشبختانه نه تنها با کاهش تولیدات کشاورزی مواجه نشدیم بلکه افزایش تولید نیز داشتیم و پایداری تولیدات کشاورزی را در اولویت برنامه های کاری خود قرار دادیم.

در سال ۹۷ جذب ۵۳ درصدی اعتبارات مکانیزاسیون را داشتیم که با همکاری بانک های عامل، نزدیک به ۷ میلیارد تومان جهت خرید دستگاه تراکتور و ادوات کشاورزی به بهره برداران بخش کشاورزی تسهیلات پرداخت گردید. همچنین از محل اعتبارات اشتغال پایدار روستائی و عشایری برای اجرای 90 طرح با اشتغالزایی 153 نفر، مبلغ نه میلیارد و سیصدو نود و چهار میلیون تومان تسهیلات پرداخت شده است.

وی افزود: به مناسبت هفته جهادکشاورزی بهره برداری از 7 پروژه عمرانی، تولیدی، خدماتی و کشاورزی با اعتبار86371 میلیون ریال و اشتغالزایی 54  نفر به طور مستقیم و 79 نفر بطور غیر مستقیم افتتاح خواهد گردید.

در حوزه دام نیز، شهرستان میاندوآب با دارا بودن نزدیک به 400 هزار رأس دام سبک و 74 هزار دام سنگین یکی از قطب های مهم دامپروری استان محسوب می شود که با خروج از زنده فروشی و راه اندازی صنایع تکمیلی قطعه بندی و بسته بندی گوشت، ارزش افزوده به بخش بازگشته است.