گزارش دومین روز دهه فجر در شهرستان میاندوآب
در دومین روز از دهه مبارک فجر 6 پروژه مخابراتی و 9 پروژه عمران روستایی به بهره برداری رسید
به گزارش روابط عمومی فرمانداری میاندوآب؛ همزمان با دومین روز از دهه مبارک فجر 6 پروژه مخابراتی در شهرستان میاندوآب با حضور فرماندار، نماینده مجلس و اعضای شورای اداری این شهرستان مورد بهره برداری قرار گرفت.
این پروژه ها شامل نصب و راه اندازی سیستمهای CDDM-CWDM-DWDM و VDSL ، توسعه شبکه فیبر نوری، اینترنت خانگی تلفن ثابت در سطح شهر میاندوآب و 4 روستای تک آغاج، سوغانچی، سوگلی تپه و بکتاش با صرف اعتباری بالغ بر 10میلیارد ریال افتتاح شدند.
همچنین 9 پروژه عمران روستایی در شهرستان میاندوآب با حضور فرماندار و اعضای شورای اداری این شهرستان افتتاح شد.
این پروژه ها شامل زیرسازی، آسفالت معابر و مسیر گشایی می باشد که در 9 روستا شامل: (مظفرآباد، جعغرآبادمعتمد، حسن آباد، ساتلمش محمدلو، قرمز خلیفه علیا، شبیلوی علیا و سفلی، قره تپه و ملاشهاب الدین ) از توابع بخش مرکزی میاندوآب با صرف اعتباری بالغ بر 76میلیارد ریال آماده بهره برداری شده اند.
شایان ذکر است 15 درصد از مجموع هزینه های این پروژه ها از منابع مالی دهیاری ها، 35 درصد از محل قیر یارانه ای دولت و 50 درصد نیز از محل مشارکت های مردمی تامین شده است.
بخشدار مرکزی میاندوآب در آیین افتتاح این طرحها که در روستای «حسنآباد» برگزار شد، گفت: این روستاها شامل مظفرآباد، جعفرآباد معتمد، حسنآباد، ساتلمیش توپخانه، قرمزخلیفه علیا، شبیلوی سفلی و علیا، قرهتپه و ملاشهابالدین است.
فرهاد جودی افزود: طرحهای اجرا شده نیز جدولگذاری به مساحت هفت هزار و ۸۷۰ مترطول با هزینه هفت میلیارد و ۹۷۰ میلیون ریال، زیرسازی به مساحت ۷۱ هزار و ۴۰۰ مترمربع با صرف ۲۷ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال، آسفالت معابر به متراژ ۶۳ هزار و ۹۰۰ مترمربع با هزینه ۳۵ میلیارد و ۸۶۰ میلیون ریال اجرا شدهاست.
وی افزود: همچنین جابجایی تیر برق به تعداد ۹۵ عدد با هزینهکرد ۷۱۰ میلیون ریال، آزادسازی و مسیرگشایی به طول ۶ هزار مترمربع با صرف چهار میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال در این ۹ روستا طی سالجاری اجرا شدهاست.
بخشدار مرکزی میاندوآب با بیان اینکه این عملیات با مشارکت بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان، دهیاریها و مشارکت مردم اجرا شده، گفت: ۱۵ درصد از منابع مالی این طرحها توسط دهیاریها، ۳۵ درصد از محل قیر رایانهای و ۵۰ درصد نیز با مشارکت مردم تامین شدهاست.
وی ادامه داد: امسال در روستاهای بخش مرکزی بالای ۳۰۰ هزار مترمربع عملیات آسفالت اجرا شده که مشارکت مردمی سهم بیشتری در اجرای آن داشته و فقط در محور بکتاش حدود ۶۵ هزار مترمربع از آن به بهرهبرداری رسید.
«جودی» اضافه کرد: برنامهریزی متمرکز یکی از راههای توسعه است که در بخش مرکزی میاندوآب بیشتر تحقق یافته به طوری که اجرای طرحها در روستاها با ۷۰ درصد مشارکت مردم صورت میگیرد.
وی بیان کرد: طی سالجاری نزدیک به ۵۰۰ میلیارد ریال عملیات عمرانی در این بخش اجرا شده
وی گفت: با همکاری بنیاد مسکن انقلاب اسلامی میاندوآب ۴۰ درصد خانههای روستایی این شهرستان مقاومسازی شده است که از متوسط کشوری و استانی بیشتر است.
وی با بیان اینکه میاندوآب از حیث مقاومسازی خانههای روستایی رتبه نخست استانی را دارد، افزود: همچنین مساکن روستایی این بخش تحت پوشش بیمه حوادث هستند که ۵۰ درصد آن از سوی مردم و ۵۰ درصد نیز از سوی دولت پرداخت شدهاست.
وی با اشاره به اینکه ۹۵ درصد روستاهای بخش مرکزی میاندوآب گازدار هستند، اظهار داشت: بازنگری طرح هادی در ۲۰ روستای بخش مرکزی امسال اجرا شده و از این پس هم نیاز است که بازنگری طرح هادی دیگر روستاها با حمایت مسوولان انجام گیرد، چرا که این امر ضمن کمک به توسعه روستاها، مانع مهاجرت نیز میشود.
نمایشگاه توانمندیهای زنان روستایی شهرستان میاندوآب در تولید صنایع دستی، محصولات خانگی، پوشاک و ... یکی دیگر از طرحهایی بود که همزمان با دومین روز دهه مبارک فجر با حضور فرماندار، نماینده مجلس و جمعی از مسئولان شهرستان میاندوآب افتتاح شد.
این نمایشگاه 25 غرفه دارد و توسط جهاد کشاورزی شهرستان میاندوآب برپا شده و توانمندیهای زنان روستایی این شهرستان در تولید: پوشاک، مواد خوراکی و صنایع دستی روستایی شامل: گلیم بافی، معرق کاری، منبت کاری، عروسک سازی و محصولات خانگی مانند: عرقیلات گیاهی، ترشیجات، انواع مربا، صابون و فراورده های لبنی و ...را برای استفاده عموم مردم به نمایش گذاشته شده است.