بهره‌برداری از سه طرح هادی و عمران روستایی در بخش باروق

بهره برداری از سه طرح هادی و عمران روستایی از محل اعتبارات دهیاری و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی میاندوآب

افتتاح سه طرح عمران روستایی شامل آسفالت‌ریزی معابر، جدول کشی و نصب ست ورزشی، یکسان‌سازی و ساماندهی قبور شهدابا هزینه کرد اعتباری بالغ بر سه میلیارد و ۳۲ میلیون ریال

به گزارش روابط عمومی فرمانداری میاندوآب؛ بخشدار باروق در آیین افتتاح این طرح‌ها که به صورت نمادین در روستای چالخماز برگزار شد، گفت: این طرح‌ها شامل آسفالت‌ریزی معابر روستای چالخماز است که برای اجرای آن از محل اعتبارات دهیاری و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی میاندوآب بیش از سه میلیارد و ۳۲ میلیون ریال هزینه شده است.
علی ابراهیم‌نژاد افزود: برای جدول کشی و نصب ست ورزشی در این روستا به ترتیب ۷۲۰ میلیون ریال و ۵۰۰ میلیون ریال از محل اعتبارات دهیاری هزینه شده است.
وی اضافه کرد: همچنین برای خانه ورزش این روستا ۵۰۰ میلیون ریال و یکسان‌سازی و ساماندهی قبور شهدای روستای چالخماز ۲۶۰ میلیون ریال از محل دهیاری و بنیاد شهید و امور ایثارگران این شهرستان هزینه شده است.
ابراهیم‌نژاد گفت: اجرای زیرسازی، جدول گذاری و آسفالت روستای حمید دیگر طرحی است که در این روستا  ۲ میلیارد و ۴۰۰میلیون ریال از محل اعتبارات دهیاری هزینه شده است.
بخشدار باروق افزود: همچنین برای اجرای سنگ‌فرش و کانیو در معابر روستای نادرگلی نیز ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال هزینه صرف شده است.