به گزارش روابط عمومی فرمانداری میاندوآب؛ امیر تیموری در این دیدار با تجلیل از صیر و بردباری تمامی خانواده های شهدا گفت: مادر بزرگوار شهید جلیلی، نزدیک به جهل سال است که چشم انتظار فرزند است و این حجم از صبر و بردباری قابل تقدیر و ستایش است.
فرماندار میاندوآب افزود: امیدواریم در مسئولیت هایی که قبول کرده ایم بتوانیم درست عمل کنیم تا شرمنده امام راحل و شهدا نباشیم.
🔶 شهید جاویدالاثر "جلیل ابراهیمی " از سربازان وظیفه ارتش بود که در تیرماه سال 1364 و در منطقه عملیاتی فکه و در دگیری مستقیم با دشمن به درجه والای شهادت نائل گردیده است.
در این دیدار مقرر شد تا با همکاری دهیاری، راهداری و حمل و نقل جاده ای، ناحیه مقاومت بسیج سپاه و بنیاد شهید و امور ایثارگران یادمان این شهید والامقام در روستا احداث گردد