جلسه ستادهای اقامه نماز و امر به معروف و نهی از منکر شهرستان میاندوآب با حضور امام جمعه، فرماندار و اعضای ستادهای ذکر شده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری میاندوآب؛ جلسه ستادهای اقامه نماز و امر به معروف و نهی از منکر شهرستان میاندوآب با حضور امام جمعه، فرماندار و اعضای ستادهای ذکر شده برگزار شد.

 قهرمانی فرماندار میاندوآب در جلسه ستاد اقامه نماز میاندوآب: 

🔹 حجاب و عفاف باید از سوی بانوان و آقایان به صورت جدی رعایت شود
🔹دشمنان در تلاش هستند تا چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با عظمت برگزار نشود و همه وظیفه داریم تا مراسمات این ایام پرشور و با حفظ شعائر ایام فاطمیه برگزار شود
🔹روحانیون در مورد برخی بدعت ها و سنت هایی که مصداق اسراف هستند، فرهنگ سازی کنند
🔹با فرهنگ سازی از صرف هزینه های گزاف در مراسم های ترحیم خودداری کرده و درجاهای مناسبتری همچون کمک به نیازمندان و ... هزینه کنیم.
🔹فرهنگ سازی با زور و اجبار نمی شود، باید اشتیاق اقامه و شرکت در نمازهای جماعت را ایجاد کرده و فرد با اختیار و اشتیاق خود در نماز جماعت شرکت کند
🔹دشمن، اعتقادات و باورهای دینی را نشانه گرفته و به دنبال ناکارآمد کردن ما است
🔹نظارت بیشترو بهتری به وضعیت نمازخانه ها و سرویس های بهداشتی در پمپ بنزین ها، مراکز خدمات رفاهی بین راهی و پارک ها انجام شود.