به گزارش روابط عمومی فرمانداری میاندوآب؛ حسام شیرازه محبت، دانش آموخته علوم ارتباطات اجتماعی و مدرس دانشگاه و فعال رسانه ای که مسئولیت فرمانداری میاندوآب را نیز بر عهده دارد، در گفتگو با خبرنگاران که در آستانه دومین سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی انجام شد گفت: شهادت سردار سلیمانی پایان ترور نبود بلکه دشمن در فضای رسانه نیز تلاش دارد تا عملیات ترور در فضای مجازی پیش ببرد و بنا بر آنچه که مورد نظر خودش هست روایت شهادت سلیمانی را نشان دهد و به اصطلاح حاج قاسم را در فضای مجازی هم ترور کند.
فرماندار میاندوآب افزود: ترور فقط با اسلحه یا بمب گذاری انجام نمیشود و تنها جای ارتکاب ترور دنیای واقعی و عرصه سیاست نیست و تروریستها هم فقط آدم های کم سواد اجیر شده با چهره های پوشیده و ترسناک نیستند بلکه میتواند افراد شیک پوش و موجه با سواد هم باشند.
این دکترای ارتباطات افزود: ترور میتواند با کلمات انجام شود و محل وقوع آن هم در فضای مجازی باشد کافی است پا روی اخلاق بگذارید دست به صفحهکلید شوید و ندانسته و نشناخته یا آگاهانه دیگران را با عباراتی بنوازید که هدف از بیان آنها لکه دار کردن، ایجاد شبهه عصبانی کردن،تحقیر یا تهدیر باشد و یا سانسور.
وی با اشاره به اینکه بنیانگذار تروریسم رسانهای، صهیونیستها هستند و متاسفانه خود را هم مدعی آزادی بیان میدانند و معرفی میکنند، اظهار کرد: با اقدام اخیر خود با سانسور و حذف تصاویر و پست های مربوط به سردار سلیمانی بدون شک اقدامی برخلاف اعلامیه و میثاقین حقوق بشر و مغایر احترام به استقلال کشورها از منظر حقوق بین الملل و حتی مغایر موازین حقوق داخلی خود ایالات متحده را انجام داده اند.
شیرازه محبت تصریح کرد: سانسور مطالب مربوط به سردار سلیمانی در اینستاگرام کاملا نقض آشکار گردش اطلاعات است و نشان میدهد فرآیند گردش اطلاعات در جهان فرآیند آزادی نیست و بسیار تحت تسلط قدرتهای جهانی قرار دارد این یک واقعیت دردناک است.
این دانش آموخته علوم ارتباطات اجتماعی با بیان اینکه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی از دیدگاه تحلیلگران مستقل و منصف سیاسی غرب یک چهره مبارز و ضد تروریسم به ویژه در مفهوم خاص آن داعش به شمار میرود، گفت: این پرسش مطرح است که چگونه از مبارزه با تروریسم سخن میگویند و در همان زمان بزرگترین چهره مبارزه با داعش را با نقض قوانین و تمامیت ارضی یک کشور در اقدامی هدفمند و برنامهریزی شده ترور میکنند.
وی با اشاره به اینکه در این فضای رسانهای مهمترین مسئلهای که مورد خدشه قرار گرفته است شعارهای آزادی خواهانه و آزادی طلبانه ای است که غربیها با برچسب هایی نظیر آزادی بیان به آن اتکا میکردند، افزود:آنها سعی دارند با سانسور اخبار در فضای مجازی فضا را به نفع خود تغییر دهند و چنانچه در فضای مجازی و اینستاگرام اگر عکسی از سردار سلیمانی منتشر شود سریعا آن را پاک کنند.
این مدرس دانشگاه با اشاره به اینکه آنها بعد از رسانههای رسمی به سراغ شبکه های اجتماعی رفتند، تصریح کرد: این فعالیت ها نشان می دهد آنها تمام تلاش خود را میکنند تا نگاه حق را سانسور کنند و صهیونیسم رسانهای نیز می داند که اگر این فضا را کنترل نکند پایه و اساس تبلیغاتش به هم خواهد ریخت.
وی با بیان اینکه آنها به قدرت شبکه های اجتماعی به خوبی واقف هستند و میدانند شبکههای اجتماعی علاوه بر تولید و انتشار اطلاعات بستر مناسبی برای مدیریت سازمانی محسوب میشوند، تصریح کرد: امروز از طریق شبکههای اجتماعی میتوان اهداف ضد تروریستی سردار سلیمانی را منتشر کرد و حتی جوانان و مردمی که به دنبال حقیقت هستند را آگاه نمود، میتوان اقداماتی مانند جذب و سازماندهی نیروها، نظارت و کنترل، هدایت و رهبری، ارتباطات و هماهنگی را از طریق شبکههای اجتماعی به پیشبرد همان اهدافی که در نامه مقام معظم رهبری به جوانان اروپا بیان شده بود.
شیرازه محبت افزود: شبکههای اجتماعی اهداف و مزیت ها و کارکردهای تاثیرگذاری دارند میتوان با استفاده از این فضا نظرات و اقدامات را بیان داشت که می تواند در جلب توجه، کسب مشروعیت و مقبولیت، هویتسازی، اعلام موجودیت و کسب قدرت منجر شود.
وی گفت: آنها از این فضا می ترسند چون مخاطبان جهانی، دسترسی آسان، قدرت شبکه، سرعت زیاد، ارتباطات افقی، ارتباطات فراگیر، ارتباطات تعاملی، ارتباطات منعطف و ارتباطات ارزان هستند و این شبکهها توان اطلاع رسانی، بسیج اجتماعی و همبستگی اجتماعی و پیشبرد اهداف آن در صحنه بینالمللی را دارند پس تنها راه را سانسور می دانند.