با حضور فرماندار شهرستان میاندوآب، 8 پروژه عمرانی شهرداری افتتاح شد.

8پروژه شهرداری میاندوآب شامل جدول گذاری، سنگفرش، پوشش کانال های فاضلاب، زیرسازی وآسفالت معابرشهری و مسیر گشایی در مجموع با اعتباری بالغ بر 50میلیارد ریال افتتاح شدند.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری میاندوآب؛ همزمان با ششمین روز از دهه مبارک فجر 8پروژه عمرانی شهرداری میاندوآب با حضور فرماندار و اعضای شورای اداری این شهرستان افتتاح شد.

این پروژه ها شامل جدول گذاری، سنگفرش، پوشش کانال های فاضلاب، زیرسازی وآسفالت معابرشهری و مسیر گشایی می باشد که در مجموع با اعتباری بالغ بر 50میلیارد ریال آماده بهره برداری شده اند.
رسول ملکی شهردار میاندوآب در آیین بهره برداری ازاین پروژه ها گفت: شهرداری میاندوآب در راستای خدمت رسانی به مردم، طرح های متعددی را در دست اجرا داشت که مهمترین آنها زیرسازی و آسفالت معابر در8 کوی و محله کمتر برخوردارشهر بود که امروز با تلاش پرسنل زحمت کش شهرداری و صرف هزینه ای معادل 50میلیارد ریال، زیرسازی و آسفالت 130هزار متر مربع از این معابر به پایان رسید .