علی پیام، معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان میاندوآب با هدف بررسی مشکلات نانوایان و روند توزیع آرد، پخت و کیفیت نان با نانوایان شهرستان دیدار کرد

علی پیام، معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان میاندوآب؛ 🔹 قدردان زحمات این نانوایان عزیز هستیم و به عنوان خادمان مردم پیگیر حل مشکلات و درخواستهای این قشر زحمت کش خواهیم بود. 🔹 از نانوایان انتظار داریم ضمن حفظ کیفیت نان با از بکاربردن هرگونه افزودنی غیر مجاز پرهیز نمایند. 🔹 با نانوایان متخلف به شدت برخورد و از نانوایان نمونه با معرفی در رسانه ها تجلیل خواهد شد. 🔹 برای رفاه حال شهروندان نانوایان ملزم به شروع عرضه نان از ساعت 6 و 30 دقیقه صبح خواهند بود.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری میاندوآب؛ علی پیام هدف از تشکیل جلسه با نانوایان را  اطلاع رسانی و اعلام مصوبات کارگروه گندم، آرد و نان به نانوایان اعلام کرد و افزود: مصوبات کارگروه قبل از اجرا در این جلسه به نانوایان اعلام می شود، مصوبات کارگروه از فردا لازم الاجرا بوده و کوتاهی در انجام مصوبات توجیه پذیر نخواهد بود و با متخلفین برخورد خواهد شد.
فرماندار ویژه میاندوآب با اشاره به اینکه هیچ مشکلی در تامین آرد نانوایان وجود ندارد گفت: کمبود آرد نداریم، هیچگونه تغییری نیز در قیمت آرد نانوایان اعمال نشده و تنها در حوزه آرد نان های صنعتی (فانتزی) با افزایش قیمت روبرو هستیم، لذا با هرگونه گرانفروشی و کم فروشی برخورد قانونی خواهد شد لذا هرگونه افزایش قیمت  ویا کم فروشی تخلف محسوب شده و پیگرد قانونی خواهد داشت ولی این اطمینان را به نانوایان می دهیم همانگونه که با نانوایان متخلف برخورد می شود نانوایان نمونه نیز مورد تجلیل قرار گرفته و از طریق رسانه ها به مردم معرفی خواهند شد.
علی پیام افزود: برای اینکه فرق بین نانوای تلاشگر و صادق با افراد قانون شکن مشخص گردد سهمیه آرد نانوایی های متخلف بار اول به میزان 10درصد، بار دوم30 درصد، بارسوم 50 درصد کم شده و در صورت ادامه تخلف با ابطال پروانه کسب و معرفی در رسانه ها مواجه خواهند شد و سهمیه کسر شده ازخاطیان به نانوایان شایسته داده خواهد شد.

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان میاندوآب نان را  قوت غالب و کالای استراتژیک کشور دانست و تصریح کرد: نان مستقیماً با سلامت و امنیت غذایی جامعه و شهروندان مرتبط است، از نانوایان انتظار داریم ضمن حفظ کیفیت نان از بکاربردن هرگونه افزودنی غیر مجاز پرهیز نمایند.
وی گفت: برای رفاه حال شهروندان نانوایان ملزم به شروع عرضه نان از ساعت 6 و 30دقیقه صبح خواهند بود و زمان بندی پخت، کیفیت نان و میزان پخت روزانه توسط بازرسان کارگروه بطور مستمر کنترل خواهد شد.
علی پیام در خاتمه این جلسه از نانوایی به عنوان  شغلی سخت و طاقت فرسا در جهت کسب روزی حلال یاد کرد و افزود:  قدردان زحمات نانوایان عزیز هستیم، روزی مردم وابسته به فعالیت این قشر زحمت کش است و ما نیز به عنوان خادمان مردم پیگیر حل مشکلات و درخواستهای این قشر زحمت کش هستیم و خواهیم بود.