جلسه کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت و زنان وخانواده شهرستان میاندوآب به ریاست فرماندار و با حضور مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی استانداری آذربایجان غربی برگزار شد

شیرازه محبت، سرپرست فرمانداری میاندوآب: مستند سازی اقدامات باید با جدیت دنبال شود، مستند سازی همدلی اقشار مختلف مردم در تهیه و توزیع اقلام معیشتی و بهداشتی و انتقال این حس نوع دوستی و همدلی به نسلهای آینده چراغ راه آیندگان در مواقع بروز بحران خواهد بود. افزایش حس اجتماعی، همدلی و نوعدوستی که در دوران کرونا و تجربیات جدیدی که بدست آوردیم بسیار با ارزش است و باعث شد تا از فرد گرایی به جمع گرایی در رفتارهای انساندوستانه حرکت کرده و تجربیات خوبی نیز در زمینه مدیریت بحران کسب کنیم.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری میاندوآب؛ سرپرست فرمانداری میاندوآب در این جلسه با اشاره به اقدامات انجام یافته درشهرستان میاندوآب در بحث مقابله با کرونا و تقدیر از تمام عوامل شبکه بهداشت و درمان گفت: در اجرای توصیه مقام معظم رهبری رزمایش مساوات همزمان با سراسر کشور در شهرستان میاندوآب با همکاری خیرین و سازمان های مردم نهاد اجرا شد و 450 میلیون تومان در قالب کمک های مومنانه توسط خیرین جمع آوری شد و این کمک ها تا کنون نیز ادامه دارد.

شیرازه محبت با تاکید بر اینکه مستند سازی اقدامات باید با جدیت دنبال شود، اقدامات سازمانهای مردم نهاد و خیرین در جمع آوری کمک های مردم نوع دوست میاندوآب و توزیع اقلام معیشتی و بهداشتی در میان اقشار آسیب پذیر و حاشیه نشین بی سابقه و در خور تحسین بود، مستند سازی و انتقال این حس نوع دوستی و همدلی به نسلهای آینده چراغ راه آیندگان در مواقع بروز بحران خواهد بود.

وی افزود: با دست خالی وارد بحرانی شدیم که هیچ شناختی از ان نداشتیم و هنوز هم دقیق ان را نمی شناسیم و به چشم نمی بینیم.

فرماندار میاندوآب در ادامه با تشکر از رسانه ها افزود: متاسفانه عده ای در این شرایط که مجموعه بهداشت و درمان با تمام وجود و توان در حال فعالیت هستند سعی در تضعیف انها داشته و با سیاه نمایی سعی در پمپاژ یاس و نا امیدی در جامعه دارند.

وی ادامه داد : ویروس کرونا منحوس است، ولی منشاء خیراتی هم شد، یکی از این خیرات وارد شدن به سبک جدید زندگی سلامت محور و بهداشت محور است. وادار شدیم که مسائل بهداشتی را بیش از پیش رعایت کنیم، افزایش حس اجتماعی، همدلی و نوعدوستی که در دوران کرونا و تجربیات جدیدی که بدست آوردیم بسیار با ارزش است و از فرد گرایی به جمع گرایی در رفتارهای انساندوستانه در حال حرکتیم و تجربیات خوبی نیز در زمینه مدیریت بحران کسب کردیم.

مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی استانداری آذربایجان غربی نیز در جلسه کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت و زنان و خانواده شهرستان میاندوآب اظهار کرد:اتفاقات دوران کرونا که همه دست به دست هم داده و تحت فرماندهی واحد کار ماندگار کردیم، باید مستندسازی و در تاریخ ثبت شود و در همه جای دنیا الگو و مثال باشد.

سیدهادی طباطبایی با بیان اینکه تنها با ویروس ناشناخته کرونا مواجه نبوده و نیستیم بلکه در جنگ اقتصادی و تحریم نیز هستیم، افزود: کاردرمانی اعم از پزشک، پرستار و باوری جانفشانی کردند.

وی با تاکید بر اینکه باید نهضت ماسک راه اندازی شود،گفت:حضور مقام معظم رهبری در جلسات کرونا و توصیه ایشان به رعایت دستورالعمل ها نشان دهنده اهمیت موضوع است.

طباطبایی با بیان اینکه باید با فرهنگ به جنگ کرونا رفت، تصریح کرد: انتظار ما در شرایط فعلی کار فرهنگی است تا شاهد برگزاری برخی مراسمات مانند عروسی، ترحیم و جشن تولد باشیم.

مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی استانداری آذربایجان غربی با اشاره به اینکه باید کار اقناعی انجام داد، اظهار کرد:هزینه های هنگفتی که یک تست کرونا در پی دارد،اگر رعایت کنیم هزینه ها پایین می آید.

وی افزود: تنها با همکاری و یاری مردم می توان این موج کرونا را کنترل کرد و تا زمانی که اجتماعات کنترل و محدود نشود، مشکل خواهیم داشت.

طباطبایی با اشاره به اینکه دولت و نظام با تمام توان پای کار آمده اند،تصریح کرد: نقش خیرین و سازمان های مردم نهاد و مجمع خیرین سلامت در مقابله با کرونا مهم و غیرقابل انکار است و هیچ گاه فراموش نمی شود.

وی گفت: در راستای این موضوع بود که بعد از توصیه مقام معظم رهبری، رزمایش مواسات در کشور شکل گرفت و همه پای‌ کار آمدند و بیش از ۳۰۰هزار بسته معیشتی نیز به صورت منسجم و هماهنگ در استان توزیع شد.

مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی استانداری آذربایجان غربی در ادامه با اشاره به اینکه الگوی مداخله محله محور باشد، گفت: شرایط محلات متفاوت است و پیشنهاد داریم که مداخلات نیز محله محور باشد.

طباطبایی با اشاره به اینکه دشمنان به دنبال ناامیدکردن مردم هستند،افزود: امروز آسیب های اجتماعی در دنیا گسترش یافته و ایران در این زمینه جزو سبزترین کشورها هستیم.