به گزارش روابط عمومی فرمانداری میاندوآب؛ این طرحها شامل ۱۰ طرح مخابراتی، مزرعه پرورش شترمرغ مولد، پنج واحد مسکن مددجویی کمیته امداد و آغاز ساخت چهار باب مدرسه در بخش باروق میاندوآب است.
در چهارمین روز از ایام دهه فجر کلنگ ساخت ۴ باب مدرسه در بخش باروق میاندوآب به زمین زده شد
این مدارس در مجموع با ۱۴ کلاس درس شامل روستای "یلکلو" با چهار کلاس درس، روستای "چایقطار" با سه کلاس درس، روستای"قرهبوغاز" با یک کلاس درس و مدرسه شبانه روزی دخترانه در روستای "نختالو" است.
این مدارس در یک هزار و ۲۰۰ مترمربع ساخته می شوند، چهار کلاس درس از این تعداد با مشارکت ۱۰۰ درصدی خیران و ۱۰ کلاس درس نیز به صورت مشارکتی در حال ساخت می باشند که در صورت اتمام 450 دانش آموز را تحت پوشش قرار می دهند.
اولین واحد پرورش شتر مرغ مولد در میاندوآب افتتاح شد
اولین واحد پرورش شتر مرغ مولد در روستای آقکند از توابع بخش باروق میاندوآب نیز با ظرفیت ۷۵ قطعه در ۱۷ هزار مترمربع زمین با ۵۶۰ مترمربع مسقف و ۶ هزار مترمربع جایگاه نگهداری شترمرغ ساخته شده است.
🔹علی دیانتی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میاندوآب در حاشیه افتتاح این واحد به خبرنگاران گفت: برای ساخت و تجهیز واحد پرورش شترمرغ۲۰ میلیارد ریال هزینه شدهاست، که از این میزان، ۱۱ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال آن تسهیلات بانکی توسط پست بانک اعطا شده و مابقی نیز آورده شخصی است.
🔹وی با بیان اینکه با بهرهبرداری از این طرح برای سه نفر به صورت مستقیم زمینه اشتغال فراهم شده است، گفت: با توجه به اینکه این واحد به عنوان نخستین مزرعه پرورش شترمرغ مولد در میاندوآب است به علت اهمیت آن الگویی برای ایجاد تنوع اشتغال در حوزه کشاورزی در شهرستان خواهد بود
۱۰طرح مخابراتی با بیش از ۱۰۱ میلیارد ریال در میاندوآب به بهرهبرداری رسید
رییس اداره مخابرات میاندوآب در آیین بهرهبرداری از این طرحها به خبرنگاران گفت: سایت موبایل الکلسازی در بخش باروق با هزینه ۲۰ میلیارد ریال، سایت موبایل "شعبانلو" در بخش مرحمتآباد با ۲۵ میلیارد ریال هزینه، ارتقای تکنولوژی سایتهای موبایل به 4G در روستای "سوگلیتپه"، کویهای "بهی"، "رابری" و "مسکن مهر" با ۱۸ میلیارد ریال و ارتقای تکنولوژی به 4G در روستای نصیرکندی با چهار میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال از جمله این طرحها ست.
عوض خیراللهنیا افزود: همچنین سیستم انتقال CWDM در بخش مرکزی با هزینه هشت میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال، سیستم انتقال دوکارت ۹۹۵۳ در بخش مرکزی با سه میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال، سیستم انتقال OPTIMUX در سایت آموزش کشاورزی میاندوآب با هزینه ۲میلیارد و ۱۰۰ میلیون ریال، احداث فیبر نوری خانگی با هشت میلیارد و ۷۵۰میلیون ریال و کافو نوری میدان عاشورا و کویهای ولیآباد و تقیآباد در شهر میاندوآب هر کدام با پوشش قرار دادن ۵۱۲ مشترک با هزینه ۲۱میلیارد ریال دیگر طرحهای مخابراتی است که به صورت همزمان بهرهبرداری شد