اجرای طرح تشدید نظارت بر کامیون های حامل مواد معدنی و مصالح رودخانه ای در میاندوآب
در ادامه طرح ساماندهی و جلوگیری از برداشت های غیر مجاز مصالح رودخانه ای، به خاطیان پرونده تخلفاتی تکمیل و جهت رسیدگی به محاکم قضایی ارجاع می شود .
رئیس اداره صنعت معدن و تجارت میاندوآب اظهار کرد : کنترل کامیون های غیر مجاز حامل مواد معدنی شامل کوپ سنگ های تزئینی دکوراسیون داخلی و نما و مصالح رودخانه ای و ارزیابی موجودی شن و ماسه در واحدهای ماسه شویی و نظارت بر دپوهای غیر مجاز شهرستان در راستای صیانت از منابع عمومی و جلوگیری از تضییع بیت المال در قالب گشت مشترک با هم افزایی نیروهای خدوم انتظامی و دادگستری انجام شد .
بهروزی گفت : در جریان این بازدید به تعداد 3 دستگاه کامیون کمپرسی که بصورت غیر قانونی اقدام به حمل ، خرید و فروش مصالح از افراد غیر مجاز کرده بودند متوقف و به پارکینگ هدایت شدند .
وی خاطرنشان کرد : با بررسی های صورت گرفته و اظهارات رانندگان افرادی که بصورت غیر قانونی اقدام به تأمین و فروش مصالح نموده بودند شناسایی و پرونده تخلفاتی با عنوان تهیه و تأمین و فروش غیر مجاز مصالح رودخانه ای تشکیل و جهت رسیدگی به محاکم قضایی ارجاع شد.
شایان ذکر است اقدامات قانونی وفق ماده 19 قانون معادن و همچنین ماده 690 قانون مجازات اسلامی در خصوص تصرّف در اموال عمومی و دولتی توسط دستگاه قضایی در مورد خاطیان که از عمده برداشت کنندگان غیر مجاز منطقه می باشند اعمال خواهد شد .
برابر گفته های رئیس اداره صمت هرگونه برداشت مصالح از بستر رودخانه ها و معادن توسط اشخاص حقیقی ، حقوقی و تمامی نهادها ، ادارات و غیره تصرف در اموال عمومی و دولتی بوده و جرم تلقی می شود و نیازمند اخذ مجوز برداشت رسمی از اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان می باشد.
بهروزی در ادامه افزود : در راستای صیانت از منابع عمومی و جلوگیری از تضییع بیت المال نظارت در حوزه معادن تشدید می شود و سودجویان و فرصت طلبانی که به روش های مختلف وارد رودخانه شده و منابع و معادن ملّی را به تاراج می برند و یا با اقدامات غیر قانونی زمینه انباشت ، حمل ، خرید و فروش غیر مجاز مصالح را فراهم می سازند منتظر برخورد قاطع و تعقیب شدید قضایی باشند .
وی در مورد کامیون داران که اقدام به حمل شن و ماسه می نمایند بیان کرد : این افراد باید مصالح مورد درخواست مصرف کنندگان را از واحدهای مجاز تهیّه نمایند و به هیچ وجه حق خرید و تأمین شن و ماسه از برداشت کنندگان غیر مجاز را ندارند .
بهروزی تصریح کرد هم اکنون 14 واحد شن و ماسه مجاز در شهرستان میاندوآب در حال فعالیت هستند که در راستای حمایت از حقوق مصرف کنندگان و تسهیل و تسریع در روند پاسخگویی به ارباب رجوع و رسیدگی به تخلفات احتمالی از شهروندان عزیز تقاضا کرد هر گونه تأمین و خرید مصالح مورد نیاز خود را از واحدهای دارای مجوز انجام داده و گزارشات خود را در مورد تخلفات با سامانه 124 ستاد خبری اداره صمت و یا با شماره مستقیم 45263610 در میان بگذارند .
دشت میاندوآب در جنوب آذربایجان غربی واقع شده و با برخورداری از رودخانه های پر آب زرّینه رود و سیمینه رود مکان مستعد شن و ماسه و مصالح رودخانه ای است .