به گزارش روابط عمومی فرمانداری میاندوآب؛ فرماندار میاندوآب در حاشیه این بازدید به خبرنگاران گفت: پایگاه امداد و نجات هلال احمر در زمینی به مساحت هزار متر مربع با زیر بنای 210متر مربع در پانزده کیلومتری محور میاندوآب – مهاباد درحال احداث است و تاکنون برای ساخت این پایگاه 12میلیارد ریال هزینه شده است.
وی افزود: این پروژه با پیشرفت فیزیکی 65 درصدی در حال احداث می باشد که برای تکمیل این پروژه نیز 14 میلیارد ریال از محل اعتبارات استانی در نظر گرفته شده است و با سعی بر آن داریم تا در سریعترین زمان ممکن مورد بهره برداری قرار گیرد.
شیرازه محبت محور میاندوآب – مهاباد یکی را از پرترددترین و حادثه خیز ترین محورهای استان آذربایجان غربی عنوان کرد و افزود: آغاز بکار پایگاه امداد و نجات در این محور علاوه بر پوشش خوب جاده های منطقه باعث کاهش زمان حضور در سوانح رانندگی و تسریع در ارائه خدمات امداد و نجات خواهد شد.