فرماندارمیاندوآب در پیامی ضمن گرامیداشت روز جهانی قدس، مردم شریف شهرستان میاندوآب را به شرکت گسترده در راهپیمایی این روز بزرگ دعوت کرد.
راهپیمایی روز جهانی قدس روز جمعه مورخ دهم خردادماه از ساعت ۱۱ صبح با تجمع در میدان انقلاب(مقابل شهرداری) آغاز و در مسیر خیابان شهدا، خیابان 17 شهریور، خیابان امام خمینی (ره) و میعادگاه نماز جمعه مصلای امام خمینی(ره) ادامه یافته و سخنران این روز بزرگ فرماندار میاندوآب خواهد بود.
- چهارشنبه 8 خرداد 1398 ساعت 11:50
نشست تخصصی بررسی موانع و مشکلات اشتغال و حمایت از تولیدکنندگان در شهرستان میاندوآب به ریاست منصوری، معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی وبا حضور جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی بررسی شد.
منصوری معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی: کارگزاری برای مطالعه و اجرای طرح هایی برای اشتغال پایدار و متناسب با شرایط منطقه در شهرستان استقرار می یابد.
- یکشنبه 5 خرداد 1398 ساعت 14:25
نخستین برنامه ضیافت افطاری دانش آموزان پسر روزه اولی توسط آموزش و پرورش میاندوآب و با حضور امام جمعه و فرماندار شهرستان میاندوآب در مصلی امام خمینی(ره) این شهرستان برگزار شد.
برای نخستین بار در میاندوآب دانش آموزان پسر روزه اولی توسط آموزش و پرورش میاندوآب به ضیافت افطاری دعوت شدند و رسیدن به سن تکلیف را جشن گرفتند.
- یکشنبه 5 خرداد 1398 ساعت 14:13
رسولی مدیرعامل راه آهن ایران، فرماندار شهرستان میاندوآب، مدیرکل راه و شهرسازی استان آذربایجان غربی و محبی نیا نماینده مردم منطقه در مجلس از ایستگاه راه آهن میاندوآب بازدید کردند.
مدیرعامل راه آهن ایران : ایستگاه میاندوآب هنوز تحویل قطعی به دستگاه بهره بردار نشده است، در جلساتی که خواهیم داشت، مشکلات را بررسی و حل خواهیم کرد.
- یکشنبه 5 خرداد 1398 ساعت 14:03
مهدی قهرمانی، فرماندار ویژه شهرستان میاندوآب از پروژه های و سازه های آبخیزداری اجرا شده در روستاهای ینگجه و زارنجی بازدید کرد.
فرماندار میاندوآب : کاشت نهال های گردو، سنجد و بادام در 15 هکتار، کپی کاری در 132 هکتار، اجرای سازههای مکانیکی آبخیزداری با ظرفیت550 متر مکعب و تحویل و نصب 10دستگاه آبگرمکن خورشیدی پروژه های آبخیزداری منابع طبیعی در روستاهای زارنجی و ینگجه شهرستان میاندوآب هستند که در حال اجرا می باشند.
- یکشنبه 5 خرداد 1398 ساعت 13:04
مهدی قهرمانی،فرماندارویژه شهرستان میاندوآب درمعیت دکتر محبی نیا نماینده مجلس شورای اسلامی ضمن دیدار با وزیر نیرو، مشکلات و درخواست های مردم شهرستان را مطرح نمودند.
فرماندار میاندوآب: مجتمع آب شرب 81 روستایی شهید باکری، احداث و گسترش کانالهای انتقال آب در دشت میاندوآب، تخصیص آب شرب از تصفیه خانه تبریز به شهرستان میاندوآب و احداث شبکه فاضلاب شهری بویژه در ساحل راست زرینه رود از مهمترین درخواستهای اهالی شهرستان از وزیر محترم نیرو است.
- سه شنبه 31 اردیبهشت 1398 ساعت 11:46
جلسه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت میاندوآب با هدف برنامه ریزی برای گرامیداشت سالروز آزادسازی خرمشهربه ریاست مریم مسرت معاون برنامه ریزی و توسعه فرماندار میاندوآب برگزار شد
مریم مسرت، معاون برنامه ریزی و توسعه فرماندار: فرهنگ و ادب هر ملتی سرمایه بی نظیری برای تثبیت نظام ارزشی و کسب استقلال و هویت جوانان و نوجوانان آن ملت است.
- یکشنبه 29 اردیبهشت 1398 ساعت 13:58
جلسه ستاد گرامیداشت سی امین سالگرد ارتحال ملکوتی امام خمینی (ره) با حضور امام جمعه، فرماندار و جمعی از مسئولین ادارات شهرستان میاندوآب برگزار شد.
فرماندار میاندوآب: برگزاری نشست های تبیین گفتمان حضرت امام خمینی(ره)، محافل ختم قرآن در مساجد، چاپ و توزیع ویژه نامه در مورد زندگینامه و وصیتنامه حضرت امام خمینی(ره)، فضاسازی فرهنگی، برگزاری مسابقات ورزشی، نمایشگاه کتاب، ایستگاه صلواتی پس از افطار و درج پیام در پیام رسان های داخلی برنامه های ستاد ارتحال در شهرستان میاندوآب خداهند بود.
- یکشنبه 29 اردیبهشت 1398 ساعت 13:03
مهدی قهرمانی، فرماندار ویژه شهرستان میاندوآب به اتفاق ریاست کمیته امداد از روند پیشرفت مسکن های در حال ساخت مددجدیان تحت پوشش این نهاد درروستاهای محروم بخش باروق بازدید کرد
فرماندار میاندوآب: در حال حاضر 12 واحد مسکن مددجویی در روستاهای حاجی کندی، حیدرباغی، اولامچی، نخطالو و تک آغاج از توابع بخش باروق میاندوآب مراحل پایانی ساخت را می گذرانند و دراسرع وقت آماده و در اختیار مددجویان قرار خواهند گرفت.
- پنج شنبه 26 اردیبهشت 1398 ساعت 10:09